Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Mindenhol otthon.

Az ID. BUZZ A mobilitás jövőjének alakítása számunka azt jelenti: elektromobilitást mindenkinek. Maximális szabadsággal, lelkesedéssel és egyéniséggel. Olyan járműveket fejlesztünk, amelyek megmutatják, milyenek az emberek, akik vezetik őket. És hogyan élnek. Azért dolgozunk a nagy ötleteken és az apró részleteken, hogy a jövőt mindenki számára jobbá tegyük.

Kisautó, CUV vagy limuzin - ID. modelljeinket teljesen az igényeidre szabtuk és egyedi világlátásodat tükrözik. Ilyen az ID. BUZZ koncepcióautó is. Az elektromos kisbusszal az ikonikus Bullit vezetjük át a jövőbe. És még nagyobb szabadságot adunk a világ felfedezéséhez. Azért, hogy kalandor maradhass. Mindegy, hogy éppen hol vagy. Mivel az ID. BUZZ esetében koncepcióautóról beszélünk, egy kicsit még várnod kell a sorozatgyártott modellre. De mint tudod, a legnagyobb örömöt a várakozás izgalma jelenti.

Videó lejátszás

Az ID. BUZZ Legjobb ötleteinkkel felszerelve újradefiniálja az autó fogalmát: iránymutatás, mobil otthon és a tér a kreativitásnak. Ha úgy akarod, az ID. Buzz ismeri a kedvenc dalodat. És tudja, miben támogat az utadon. Például a variálható csomagtér-koncepciójával és nagyobb hellyel a család és a kalandok számára. Utazzatok együtt a természetbe és maradjatok éjszakára. Az AR-Head-Up-Display segítségével gyerekjáték megtalálni a legtávolibb helyeket. Hirtelen érzed a szelet és a tengert. Életre kelnek az emlékek. Pont, mint az ID Buzz szemei, amikor téged üdvözöl intelligens LED-es fényszóróival.

A Volkswagen ID. Buzz modellje öröm a családnak. És veled van a stresszes hétköznapokon is. Mivel az elektromos jármű egyszerűen minden olyat nyújt, ami egyszerűbbé teszi éltedet: modern kényelem, teljesen új belső dizájn és hamarosan majdnem teljesen automatizált vezetési mód, mellyel sofőrként te magad leszel az útitárs. És ehhez megkapod a téged inspiráló szabadságot.

Nagy kalandok a csomagtérben


A tér varázsa

Azért, hogy saját ID. Buzzodban flexibilis maradhass, figyeltünk az optimális helykihasználásra. A tágasabb csomagtér teret enged a nagy ötleteknek. És ha akarod, a belső térben könnyed mozdulatokkal még több rakodóhelyet nyerhetsz. A flexibilis üléskoncepciónak köszönhetően ez egészen egyszerű.  


Hightech élmény a kalandoroknak


AR-Head-Up-Display

Az ID. Buzz utat mutat. AR-Head-Up-Display kijelzője kivetíti a navigációt közvetlenül a jármű elé az úttestre. És a kiterjesztett valósággal működő kivetítésnek köszönhetően pontosan ott látod a nyilakat, amerre mész. Így mindig célhoz érsz anélkül, hogy le kellene venni a pillantásod az útról.


A lényegre összpontosít


LED szemek

A hagyományos kerek fényszóró helyett az ID. Buzz intelligens LED "szemekkel" rendelkezik, amelyek interaktívan kommunikálnak a járművezetővel és a gyalogosokkal. Ha például be akarsz kanyarodni, fényszórói a kívánt irányba mutatnak. Sőt, ha az ID. Buzz gyalogost vagy kerékpárost vesz észre az út mentén, abba az irányba néz és fényjelzésekkel finoman felhívja rá a figyelmet. Nagyon előrelátó, igaz?   


A kerék újragondolva


Érintőképernyő

Az ID. Buzz játékosan könnyű, mivel mindent intuitívan rád szabtunk. Műszerfalán nincsenek többé gombok és billentyűk. A kormányba épített érintőképernyőnek köszönhetően elegendő egy könnyed érintés, hogy működjenek a funkciói. Csak egyszerűen érintsd meg a kormányt és már kezdődhet is a következő kaland.