Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Készen áll, ha te is.

Ha újragondolhatnád a mobilitást, milyen lenne? Van egy elképzelésünk, ami felvillanyozza a hétköznapjaidat. Egy elektromos autó, ami szebbé teszi az életed. Annyira intelligens, hogy megért téged. Szóról szóra. És mivel teljesen hálózatba kapcsolt, közelebb áll hozzád, mint valaha. A technológia visz előre. Újfajta szabadságot ad. És új dolgok felfedezésére inspirál.

Ötletünk a mindenki számára elérhető elektromos autó. És mivel mindannyian mások vagyunk és másra vágyunk, mindenkinek a megfelelő autót építettük. Olyan személyre szabott, hogy tökéletesen illik hozzád. Vagy a családodhoz. Vagy a munkádhoz. Pont, mint az ID. CROZZ koncepcióautónk. Modern crossoverként ötvözi az SUV erősségeit a kupé eleganciájával. Nagyon praktikus, mert a városban és a természetben is otthon van. Olyan, mint te. És új lehetőségeket nyit meg számodra. Teljesen egyszerű, teljesen elektromos.

Videó lejátszás

Az ID. CROZZ modellel tiéd a szabadság, hogy azt tedd, ami számodra fontos. Mindegy, melyik utat választod. Azért olyan nagy a hatótávolsága, hogy mindig közel legyen a cél. Szóval hagyd magad mögött a várost és a hétköznapokat, és indulj felfedezőútra. Hatalmas belső terét úgy alakítottuk ki, hogy otthon érezd magad benne. Flexibilis és sok helyet biztosít. Olyan sokat, hogy még egy cross kerékpár is belefér. És csomagok egy egész nyaralásra. A legújabb technológia gondoskodik a friss, tiszta levegőről. Belül és kívül is. Károsanyag-kibocsátás nélküli elektromotorja annyira halk, hogy erdőkön és hegyeken át minden érzékszerveddel átélheted a természetet. A dinamikus összkerékhajtásnak köszönhetően azokat a helyeket fedezheted fel, amelyeken még soha nem jártál. Az ID. CROZZ mindig készen áll a kalandra. Olyan spontán, mint te.

A Volkswagen ID. CROZZ prototípusa a jövő elektromobilitását jelképezi. Olyan innovációkat rejt magában, amelyek dinamikusan és hangtalanul vezetnek végig a kanyargós utcákon. Valamikor a jövőben ha szeretnéd, csak utazhatsz is - és egyszerűen élvezheted a kilátást. Még valami: ezzel a digitális, hálózatba kapcsolt járművel beszélhetsz is. Szóval köszöntsd a szabadságodat.


Több hely az ötleteknek


A tér varázsa

Az ID. CROZZ-t azért fejlesztettük ki, hogy nagyobb szabadságot nyújtson és teret engedjen. Ezért különösen figyeltünk arra, hogy a felesleges dolgokat elhagyjuk belőle. Például a B oszlopot. A hátsó ülések és a középkonzol is könnyedén állítható. Így több helyed van az összes olyan dologra, amit fontosnak tartasz.  Szabadság, akárhová is mész


Összkerékhajtás

Az ID. CROZZ visz előre. Elektromos összkerékhajtásával szinte mindenhová. Az új technológiának hála egy akkumulátor feltöltéssel már majdnem 500 km hatótávolság érhető el. Szóval hagyd magad mögött a hétköznapokat és indulj el. Egyedül vagy azokkal, akik fontosak számodra. Kifejezetten sportos. És helyi károsanyag-kibocsátásmentes.  


Több idő magadra


Önvezetés

Vezetni vagy vezetve lenni. Az ID. Crozz ezt a választást kínálja. Elég egyetlen kormányérintés és az ID. pilóta átveszi az irányítást. Vagy egyszerűen hangvezérléssel is utasíthatod. Önvezető üzemmódban egyébként visszahúzódik a kormány. Így több helyed marad az igazán fontos dolgokra. Például a szép tájra vagy egy jó könyvre. Ez egyelőre a jövő zenéje, de nagyon jól hangzik.