Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

MEB: modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció (Der Modulare E-Antriebsbaukasten)

A modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció (MEB) Egy modul. Számos modell. Legyen városi autó, SUV vagy tágas hétszemélyes jármű, a modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció – röviden MEB – mindent megad, amire a jövő elektromos mobilitásától várhatsz, mert ezt az újonnan fejlesztett járműplatformot kifejezetten elektromos autókra terveztük. Ami ebben különleges: a MEB-nek köszönhetően optimálisan kihasználhatók a technológia lehetőségei. Ez azért jó hír, mert számodra pluszt jelent a tér, a variálhatóság, a hatótávolság, a kényelem és a dinamika terén. Vagy egyszerűen a mobilitás új fajtája.

Még több hely a kibontakozásnak

A Volkswagen az alapoktól gondolta újra az elektromobilitást. Sem belső égésű motor, sem kardántengely és sebességváltó vagy tank- és kipufogórendszer nem szükséges. Igazi szerencse számodra és mérnökeink, valamint tervezőink számára is. A következmények: A tengelytáv nagyobb, a túlnyúlás kisebb lesz és a kisméretű elektromos motorok közvetlenül a tengelyeknél helyezkednek el. Ezzel nemcsak dinamikus a jármű megjelenése, hanem minden jármű számára tökéletes alapot jelent, a kompakttól az egyterűekig. Átélheted a teljesen új térélményt és nagyobb hely jut benne neked, az útitársadnak és a csomagodnak.

Energia rendszerben

Az ID. család központi eleme a gyorstöltésre alkalmas akkumulátor-rendszer, amelyet helytakarékossági és biztonsági okokból a padlólemezbe építettünk. Lejjebb lesz a súlypont és így jobb súlyeloszlást tesz lehetővé annak érdekében, hogy élvezhesd a különösen kiegyensúlyozott és dinamikus menettulajdonságokat. Ezenkívül az akkumulátor személyre szabható. Ha például nem tartod olyan fontosnak a hatótávolságot, mert inkább városban vezetsz, elegendő számodra egy kisebb akkumulátor. Így még kedvezőbb áron érhető el a jármű. Ha azonban a hosszú utakra több energiára van szükséged, egyszerűen válaszd a nagyobb akkumulátorral rendelkező járművet.   

Ez tetszene neked:

Magasabb, gyorsabb, halkabb. ID. R Pikes Peak.

Milyen messzire utazhatok?

Előítéletek helyett tények.

Minden ID. modell egyetlen pillantásra.

A jövőt megelőzve. Az ID. VIZZION.