Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

ID. család Az elektromos mobilitás jövője.

A mi válaszunk a reggel okozta kihívásokra Az ID. család mindent biztosít számodra, amit az e-mobilitás jövőjétől elvárhatsz: elektromos, hatékony, zéró helyi károsanyag-kibocsátással rendelkezik, amellyel megoldást nyújthat az egyre mobilabbá és városközpontúvá váló társadalmunk számára.

A jövő a küszöbön áll: az ID.3 1ST

Az ID.3 1ST modellel a mobilitás új korszaka veszi kezdetét: 100%-ban elektromos és digitálisan intelligens, hálózatba kapcsolt. Egy elektromos jármű, amelyben a progresszív dizájn, az intuitív kezelhetőség és az újfajta térérzet lenyűgöző vezetési élménnyé válik. Szállj be és éld át a jövőt.

Mindenhol otthon: ID. BUZZ

Az elektromos kisbusszal az ikonikus Bullit vezetjük át a jövőbe. És még nagyobb szabadságot adunk a világ felfedezéséhez. Azért, hogy kalandor maradhass.

Készen áll, ha te is: ID. CROZZ

Ha újragondolhatnád a mobilitást, milyen lenne? Van egy elképzelésünk, ami felvillanyozza a hétköznapjaidat. Egy elektromos autó, ami szebbé teszi az életed. Annyira intelligens, hogy megért téged. Szóról szóra.

Az elektromos mobilitás víziója: ID. VIZZION

A jövőbelátás legjobb módja, ha mi magunk találjuk fel azt. Ezért aktívan dolgozunk a jövő elektromobilitásán. Minden elképzelésünkkel, ötletünkkel és technikai lehetőségeinkkel. Ezért olyan járműveket készítünk, amelyek az életedet egyszerűbbé és jobbá teszik. És ez a legjobb bizonyíték arra, hogy a jövő már régen elkezdődött.

Egy modul. Számos modell. Legyen városi autó, SUV vagy tágas hétszemélyes jármű, a modulrendszerű elektromos hajtáskoncepció – röviden MEB – mindent megad, amit a jövő elektromos mobilitásától elvárhatsz, mert ezt az újonnan fejlesztett járműplatformot kifejezetten elektromos autókra terveztük. Ez azért jó hír, mert számodra pluszt jelent a tér, a variálhatóság, a hatótávolság, a kényelem és a dinamika terén.

Ez tetszene neked:

Egy modul. Számos modell.

Az elektromos mobilitás víziója: ID. VIZZION

Milyen messzire utazhatok?