Címlapsztori

Nagyobb, okosabb, több

A Polo hatodik generációja tökéletesen illusztrálja a márka törekvését, hogy egyre intenzívebb hálózati kapcsolatot létesítsen az emberek, az autók és a környezetük között. Az új modell az Activ Info Display és a rádiónavigációs rendszerek új generációja mellett tágasabb belső térrel, valamint a nagyobb kategóriákból átvett vezetőtámogató rendszerekkel hódít.

Fókuszban

Autó, kívánságra

Az innovatív és sportos T-Roc új időszámítást jelez a crossover szabadidőautók szegmensében. A modellt ugyanis szinte olyan mértékben a saját ízlésünk és igényeink szerint alakíthatjuk ki, mint az automobilizmus hajnalán, amikor külön rendelésre készültek az egyedi járművek. Ráadásul nemcsak a dizájnelemek, de az autó funkciói is személyre szabhatók.

Extra

Fénnyel festve

"A világ, amit bemutatok, nem a képzeletem szüleménye, hanem az egyéb érzékszerveim által épített kép. A hangokat, a tapintást, a memóriámat használom ahhoz, hogy feltérképezzem a környezetemet" - vallja Pete Eckert vak fotós, aki különleges munkamódszerrel készült fényképeivel új megvilágításba helyezte az Arteon egyedi formavilágát.

Innováció

Személyi asszisztens

Életünk során akár több mint 30 ezer órát is a volán mögött ülhetünk. Az önvezető technológiának köszönhetően azonban a jövőben ezt az időt olvasva, játszva, dolgozva, tanulva, vagy éppen lazítva tölthetjük el. Például egy olyan guruló nappaliban, mint a SEDRIC. Az autó egyetlen gombnyomásra előáll: önműködően és teljes mértékben hálózatba kapcsoltan.

in blue

Felvillanyozó történetek

"Nulla liter 100 kilométeren" - ez volt a Volkswagen első elektromos autójának, egy átalakított T2 furgonnak a jelmondata, amely 45 éve jelent meg az utakon. A járműveket fejlesztő szakemberek ma is szívesen emlékeznek vissza az első megtett kilométerekre és akkori kihívásokra; mint például a targoncával ki- és beemelt, 850 kg-s akkumulátorra.

Ajánló

Programok és ajándéktipp

Az ünnepi időszak mindig a feltöltődésről szól: nemcsak a családi vacsorán, de egy jó koncerten, egy izgalmas filmen, vagy egy különleges kiállításon is. Mindenre van jó tippünk, még egy kitűnő ajándékra is a Volkswagen-rajongók számára: a Tizenkét hónap című egyedi receptkönyv látványos fotóinak némelyikén ugyanis a márka modelljei is feltűnnek.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés