Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Újdonságok a Volkswagen világából

Volkswagen Sharan premier a Genfi Autószalonon

24.02.2015

A Volkswagen a március 2-án a sajtónapokkal kezdődő 85. Genfi Autószalonon mutatja be a technikailag felfrissített, megújult Sharan-t. Számos új kényelmi és vezetés támogató rendszerével a családbarát egyterű kategóriájának egyik legmodernebb modelljévé lépett elő. Infotainment-rendszerek széles skálája gondoskodik a különböző okostelefonokhoz és tabletekhez való akadálytalan csatlakozáshoz. Mindezek mellett akár 15 százalékkal is alacsonyabb lehet a modellhez rendelhető benzin és dízelmotorok fogyasztása.

Az új Touran*. Nincs többé lehetetlen.

24.02.2015

Fedezze fel az új Tourant! A sokoldalú sikermodell sorozatgyártáshoz közeli tanulmány verziója a szokásokhoz híven tágasnak, jólesően kényelmesnek és meglepően dinamikusnak mutatkozik a világpremier alkalmával.

Volkswagen a Bringaexpón

23.02.2015

Idén már második alkalommal vesz részt a Volkswagen a Bringaexpón. A Volkswagen márka egy kiemelten fontos téma köré építi fel a standját, ami nem más, mint az elektromos mobilitás.

Kihívásokkal teli évkezdet a Volkswagen Személyautók márkánál

12.02.2015

A Volkswagen Személyautók márka az év első hónapjában világszerte 507.100 autót szállított ki ügyfeleinek, amely 2,8 %-kal kevesebb, mint a tavalyi év hasonló időszakában átadott autók száma (2014. január: 521.600 darab).

Kettős elismerés a Volkswagennek

06.02.2015

A Passat limuzint és a Golf Sportsvan-t is megválasztották „A 2015-ös év legésszerűbb autójának"

Kiosztotta „Think Blue. Engineering. Awards”díjait a Volkswagen kutatás-fejlesztési részlege

05.02.2015

Immár második alkalommal tüntette ki a Volkswagen kutatás-fejlesztési részlege „Think Blue. Engineering. Awards” díjaival a vállalat környezetünk védelme iránt különösen elkötelezett dolgozóit. Ennek során olyan projekteket ismertek el, amelyek jelentős mértékben hozzájárultak a természeti erőforrások kíméletes felhasználása, illetve az egészség- és klímavédelem témaköreihez. Az egyes kategóriákat és értékelési kritériumokat a műszaki fejlesztés nagyra törő környezetvédelmi célkitűzései szellemében jelölték ki.

Teljesült a 2018-as Stratégia első célkitűzése: a Volkswagen-csoport első alkalommal szállított ki több, mint 10 millió gépkocsit

02.02.2015

„2014-ben Csoportunk összességében több mint 10 millió gépkocsit szállított ki a városi autó „e-up”-tól* kezdve egészen a nagyhaszonjárművekig. Ez nagyon figyelemre méltó információ, és jelzi, hogy a kihívásokkal teli piaci feltételek ellenére következetesen végrehajtjuk a 2018-as Stratégiát. A többi főbb célkitűzéseink megvalósításával is jól haladunk: ezek az eladások, és a vásárlók elégedettségének növelése, és a legnagyobb munkáltató pozíció" - jelentette ki a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke, Dr. Martin Winterkorn.

A Cross Coupé GTE világpremierje Detroitban

19.01.2015

Az új év kezdetén az autós szakma képviselői hagyományosan a North American International Auto Show-n (NAIAS, Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállítás) találkoznak Detroitban. A Volkswagen márka idei szereplésének középpontjában a markáns Cross Coupé GTE áll. Az ötszemélyes SUV-tanulmány világpremierjével a wolfsburgi autógyártó újabb kitekintést nyújt a legújabb szabadidőautó-családjára, amelyet első ízben láttak el sportos, ugyanakkor takarékos V6-os plug-in hibrid hajtáslánccal.

FIA Rali-világbajnokság (WRC) Új technika, új dizájn: bemutatkozott a Polo R WRC második nemzedéke

16.01.2015

Műszaki szempontból és megjelenés tekintetében is csúcsformában: A Volkswagen a wolfsburgi Autostadtban mutatta be a Polo R WRC második nemzedékét. Új autóval és új megjelenéssel célozza meg az ismételt címvédést a wolfsburgi gyári csapat az FIA Rali-világbajnokságban (World Rally Championship, WRC). A Volkswagen a Polo R WRC 2013-as debütálását követően, majd a 2014-es szezonban is mind a versenyzők, mind a konstruktőrök között bajnoki címet szerzett.

Új Polo R WRC-t mutattak be a Monte Carlo rali előtt

12.01.2015

Kemény tesztelési időszak, és a 68 napos téli szünet után a Volkswagen Motorsport bemutatta a Polo R WRC második generációs versenyautóját, mely először a január 22-25 között sorra kerülő Monte Carlo ralin áll rajtvonalra.

A szupersztár Robbie Williams a Volkswagen új marketingvezetője: Mennyire jól hangzik ez?!

05.01.2015

A Karácsony előtti napon a Volkswagen egész Németországban nagy feltűnést keltett. Televízióban sugárzott sajtótájékoztató keretében Európa legnagyobb autógyártója a nemzetközi zenei élet egyik szupersztárját mutatta be új marketingvezetőjeként. Robbie Williams az új „CLUB & LOUNGE” többcsatornás reklámkampányának főszereplője, ezeket a modelleket az énekes világújdonságként be is mutatta a nyilvánosságnak.