Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Csonka András lett a Volkswagen T-Roc nagykövete

2018-08-29

Egy vadonatúj Volkswagen T-Roc tulajdonosa lett az országszerte ismert színész és műsorvezető, Csonka András. A dögös, fekete T-Roc boldog tulajdonosa egyúttal a Volkswagen T-Roc modell nagykövete címet is büszkén viseli.

"Pont ilyen autót akartam!" - kiáltott fel a Volkswagen bemutatóterembe lépve Csonka András, aki első látásra beleszeretett a fekete T-Roc modellbe, amely mostantól hű társa lesz próbára, előadásra járás közben. A népszerű színész nem csak azért látogatott el augusztus elsején a Volkswagen Fáy utcai központjába, hogy kézhez kapja vadonatúj T-Roc autójának kulcsait: e naptól a színész-műsorvezető már T-Roc nagykövetként autózik a városban.

A márka ugyanis több évre szóló megállapodást kötött a népszerű színésszel. Az együttműködés része, hogy Csonka András a Volkswagen különböző eseményein is részt vesz, akár mint VIP vendég, akár mint a rendezvény műsorvezetője. Emellett az együttműködés lehetőséget ad arra is, hogy Csonka András a Volkswagen reklámjaiban arcával és hangjával is népszerűsítse a márkát.

"Gyönyörű ez az autó, gyönyörű" - ismételte el többször is Csonka András, miközben megtette az első métereket új autójával. A színész maga választotta ki, milyen színösszeállítású gépkocsit szeretne, végül a fekete T-Roc mellett döntött, melyhez vörös belső led világítást választott. "Megkérdeztem a barátaimat, milyen színű T-Roc illene hozzám. Ők azt mondták, a színes modellek túl bohémak, nekem jobban állna valami kifinomult és letisztult, így döntöttem a fekete-vörös színösszeállítás mellett."

Csonka András gyönyörű, fekete Volkswagenét nem nehéz nem észrevenni, legyünk hát résen a város utcáit járva, ugyanis könnyen lehet, hogy megpillanthatjuk a színészt, amint előttünk, mögöttünk, vagy éppen mellettünk vezeti új, impozáns autóját.