Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Egy Beetle-ért játszhatnak a látogatók a szeptemberi Volkswagen-találkozón

27.07.2018

Idén is egy Volkswagent vihet haza a Hungaroringről az a szerencsés látogató, aki eljön a szeptember 22-i Volkswagen-találkozóra, és részt vesz az egyszámjátékon. A feladat egyszerű: el kell találni azt a legkisebb pozitív egész számot, amire senki más nem tippel a helyszínen. Ezúttal egy használt, ám hibátlan állapotú Volkswagen Beetle találhat új gazdára a Das WeltAuto jóvoltából.

Szeptember 22-én rendezi meg a márka hazai importőre a hetedik márkatalálkozót, s a különleges autócsodák, női, férfi, gyermek programok mellett azért is érdemes ellátogatni a Hungaroringre, mert a szokásokhoz hűen olyan játékkal is készülnek a szervezők, aminek egy autó lesz a tétje, egészen pontosan egy Volkswagen Beetle.

A 2012 óta - kezdetben Golf-találkozóként - szervezett eseményen öt évig a tombola fődíjaként nyerhettek autót a látogatók, 2017-ben azonban csavartak a szervezők egyet a rendszeren, s a tombola helyett a klasszikus egyszámjátékkal lehetett a Das WeltAuto által felajánlott autóhoz hozzájutni. A szerencse - vagy a profi taktika - tavaly egy Pest megyei játékosnak kedvezett, aki 138 forintért vihette haza a négykerekűt. Ez volt ugyanis az a legkisebb pozitív egész szám, amire senki más nem tippelt az online felületen.

Érdekes kérdés, hogy ennél vajon kisebb vagy nagyobb szám lesz-e a nyerő tipp idén, mindenesetre a hetedik találkozón is ez a játék vár a résztvevőkre, ám ezúttal egy 2006-os évjáratú, 1.6-os szívóbenzines, 102 lóerős, automataváltós Beetle-ért folyik majd a taktikai csata. A mindössze 43 000 kilométert futott, kifogástalan állapotú, a kezdetektől Magyarországon futó gépet idén is a garanciális használt gépkocsikat értékesítő, országos márkakereskedői hálózattal rendelkező Das WeltAuto ajánlotta fel, aminek második (!) tulajdonosa lehet a nyertes.

Az eredményhirdetésre a délutáni nagykoncert után kerül sor, és kizárólag olyan tippelő veheti át a járművet, aki telefonon elérhető lesz és a helyszínen tartózkodik.

A rendezvényről bővebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu honlapon és a rendezvény Facebook oldalán olvasható.