Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Ad hoc jelentés – A vártnál lényegesen kedvezőbb működési eredményről számol be 2017 első negyedévére a Volkswagen-csoport

27.04.2017

A piaci várakozásokat felülmúló előzetes működési eredmény egyik legfőbb oka a Volkswagen márka eredményének - amely mintegy 0,9 milliárd eurót tett ki - javulása. Ennek hátterében új termékei, elsősorban a Tiguan piaci bevezetése, valamint a nyugat-európai piacokon elért magas eredményszint áll. A fix költségek optimalizációja ugyancsak kedvező hatást fejtett ki, s a vállalatcsoport további márkái szintén hozzájárultak a jó teljesítményhez.

A Volkswagen-csoport 2017-es működési eredménye tekintetében továbbra is 6,0 és 7,0 százalék közötti operatív nyereségaránnyal számolunk.

A teljes időszaki jelentés 2017. május 3-án, szerdán jelenik meg.