Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A Volkswagen márka a CES 2017 kiállításon: Személyes digitális élménnyé válik a CES 2017 a Volkswagen interaktív alkalmazásával

03.01.2017

Különleges alkalmazást kínál a Volkswagen a Las Vegas városában 2017. január 5-8. között megrendezett CES 2017 (Consumer Electronics Show, fogyasztói elektronikai kiállítás) szakvásárra, a szoftverközpontokból elérhető alkalmazással a látogatók interaktív módon megélhetik a jövőt. Az alkalmazás már most letölthető az App Store (iOS) és a Google Play (Android) szoftverközpontokból. A kiállítási alkalmazással a látogatók elmerülhetnek a jövőben a Volkswagen standján, és megélhetik, hogy a jövőben miként kapcsolódik majd intelligens hálózatba az ember, az autó és a környezet a Volkswagen Ecosystem rendszerében a Volkswagen User-ID felhasználói azonosító jóvoltából.

A CES 2017 (Consumer Electronics Show, fogyasztói elektronikai kiállítás) szakvásáron a Volkswagen a felhasználót és a felhasználói igényeket állítja a középpontba. A felhasználó a jövőben minden mobilitási és infotainment szolgáltatást a Volkswagen User-ID felhasználói azonosító segítségével a Volkswagen Ecosystem digitális platformon keresztül kezel és használ majd. Így az egyéni beállításait kényelmesen elvégezheti, harmadik felek tetszőleges szolgáltatásait kapcsolhatja be a rendszerbe, és ezeket mindenhol elérheti. Mindegy, hogy a Volkswagen melyik modelljébe ül be (magántulajdonú vagy bérautóba), kedvenc zenéi, a képernyőbeállítások vagy éppen a megfelelő üléspozíció mindig rendelkezésére állnak. A Volkswagen ezzel teljesen új felhasználói élményt teremt.

Las Vegasban a kiállítás látogatói megélhetik a Volkswagen Ecosystem rendszert. A szermélyes digitális élmény kulcsa ennek kapcsán a Volkswagen által kifejezetten a kiállításra készített alkalmazás (VW CES 2017). Ezzel a látogató létrehozhatja saját profilját - egy, a kiállításra szóló Volkswagen User-ID azonosítót -, amely új, innovatív funkciókat nyit meg a felhasználó előtt. Az egyes állomásokon a vásár látogatói egyszerűen, gyorsan személyre szabhatják a beállításaikat a User-ID fiókjukban. Különböző funkciókat, például a hangulatvilágítás kedvelt színének beállítását, közvetlenül az alkalmazásban is vezérelhetnek. Az összes konfigurációs opciót online tárolja a rendszer. A Connected Car hálózatba kapcsolt autóban a kiállítás vendégei élőben is letesztelhetik a saját digitális világukat.

A személyes hálózatba kapcsolás mellett a Volkswagen betekintést nyújt Las Vegasban a jövőbeli kezelőelemek rejtelmeibe, így például az érintés- és gesztusvezérlésbe is. Ezenkívül a gyártó első ízben mutatja be az amerikai közönségnek a jövőbe mutató I.D. tanulmányt.

Itt találhatók az alkalmazás letöltési linkjei, amellyel már ma betekintést nyerhetünk a Volkswagen Ecosystem által nyújtott lehetőségekbe:

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.vwn.ces2017ecos

https://itunes.apple.com/us/app/vw-ces-2017/id1186374507