Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A Volkswagen a 2017-es fogyasztói elektronikai kiállításon: az összekapcsolhatóságot személyes digitális élménnyé alakítják át

20.12.2016

•    A Volkswagen bemutatja a jövő egyéni összekapcsolhatósági modelljét
•    Az intuitív működés és ellenőrzés következő szakaszának áttekintése
•    Az előremutató I.D. elektromos autót először mutatják be az Egyesült Államokban

A Las Vegasi fogyasztói elektronikai kiállításon a 2017. január 5-8 között sorra kerülő CES-en a Volkswagen bemutatja a jövő mobilitására vonatkozó elképzelését: az okos összekapcsolhatóság és a fenntartható gépkocsik világát.

A Volkswagen a 2017-es fogyasztói elektronikai kiállításon az emberek, a gépkocsik és az őket körülvevő környezet összekapcsolására összpontosít. "Az AppConnect alkalmazásnak köszönhetően ügyfeleink már ma is bármilyen okostelefont összekapcsolhatnak gépkocsijukkal, a Volkswagen User-ID (felhasználó azonosító) alkalmazással pedig egy jelentős lépést teszünk előre"- mondja Dr. Volkmar Tanneberger, a Volkswagen elektromos és elektronikai fejlesztési főnöke. "A Partner szolgáltatások zökkenőmentes beépítése a saját online szolgáltatásainkkal kombinálva teljesen új felhasználói élményt fog létrehozni."-tette hozzá.

Az érintőképernyők és kezelői felületek új koncepciója szintén a bemutatkozik Las Vegasban, melyek a Golf R Touch-ban (CES 2015) és a BUDD-e-ban (CES 2016). használt rendszerek következetes továbbfejlesztését jelentik. Mindezen túl a Volkswagen első alkalommal mutatja be az előremutató koncepciót képviselő ID elektromos gépkocsit Amerikában. Az innovatív CES kereskedelmi kiállítás tökéletes helyszín erre a célra, miután a Moduláris Elektromos Platformon (MEB) alapuló első kompakt Volkswagen koncepciója vegyíti a digitálisan összekapcsolt világot az elektromosan hajtott - és igény esetén- teljesen automatizált gépkocsival, amelyet innovatív vezérlő rendszerrel láttak el.


A CES a fogyasztói elektronika legnagyobb kereskedelmi kiállítása a világon, ahol a szektor összes új termékét és szolgáltatását bemutatják. Az eseményt az elektronikai szektorban a digitalizálási trendek és az innovatív fejlesztések elsődleges fórumának tekintik.