Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Volkswagen a Bringaexpón

23.02.2015

Idén már második alkalommal vesz részt a Volkswagen a Bringaexpón.  A Volkswagen márka egy kiemelten fontos téma köré építi fel a standját, ami nem más, mint az elektromos mobilitás.


Az elmúlt évben a Volkswagen nagyszabású rendezvény keretein belül mutatta be Németországban a márka elektromobilitás iránti elkötelezettségét, hogy közelebb hozza az emberekhez az elektromos autózást. A Bringaexpó egy kiváló alkalom arra, hogy itthon is bemutatkozzon az e-Golf.


Az e-Golf modellt egy 115 lóerő teljesítményű elektromos motor hajtja, mely 140 kilométer/óra legnagyobb sebességgel, akár 190 kilométer megtételére képes. Ez a Volkswagen egy nagyon biztonságos és kényelmes elektromos autó, mert a Golf típus jóformán összes vezetőtámogató rendszere - olyan innovációk, mint az adaptív sebességtartó automatika (ACC) és a városban automatikusan vészfékező rendszer - az e-Golf modellhez is rendelkezésre áll.


A kilátogatók az e-Golf megtekintése mellett tesztelhetik a VW "Think Blue." slotting pályát is, ahol a játékosok a négysávos Carrera pálya mellett álló négy kerékpárt tekerve egy-egy generátort töltenek és az így termelt árammal hajtják a versenypálya 1:43 méretarányú Golf modelljeit.


Emellett a standon egy Eredeti Volkswagen Tartozékokkal, köztük egy eredeti Volkswagen kerékpárral felszerelt Golf Variant is kiállításra kerül, bizonyítva azt, hogy a négykerekűek és a kétkerekűek milyen jól kiegészíthetik egymást.


Aki pedig ki szeretné próbálni akár az e-Golfot, akár a Golfot vagy a Golf Variantot, az mindenképpen látogasson el most hétvégén a Volkswagen standjára, mert ott most lehetősége lesz tesztvezetésre is jelentkezni!