Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új Touran*. Nincs többé lehetetlen.

24.02.2015

Fedezze fel az új Tourant! A sokoldalú sikermodell sorozatgyártáshoz közeli tanulmány verziója a szokásokhoz híven tágasnak, jólesően kényelmesnek és meglepően dinamikusnak mutatkozik a világpremier alkalmával.


A Tágas tér nagy tervekhez - igény esetén képes akár hét személyt is mozgásba hozni: az új Touran az elődeit oly sikeressé tevő előnyök egész sorát modern motortechnikával és segéd-, illetve infotainment rendszerek átfogó kínálatával ötvözi - összesen több mint 50 innováció várja, hogy felfedezzék és működésbe hozzák. A 2015. február 24-i, wolfsburgi világpremieren a szakmai közönség meggyőződhetett arról, hogy a formatervezés terén is történtek változások: a nagyméretű, folytonos üvegfelületek erősítik a nagyvonalú térérzetet, ugyanakkor a hátrafelé ereszkedő tetővonal magabiztos dinamikáról gondoskodik.


Kompakt méretei és sportosabb megjelenése ellenére a Touran legújabb generációja semmit sem veszített sokoldalúságából, és rengeteg helyet biztosít kirándulásaihoz. Igény szerint az ülőhelyek száma két további üléssel akár hétre is emelhető. Így aztán az sem jelenthet gondot, ha egy kisebb gyerekbanda talált Önnél menedéket, vagy ha épp hat barátjával indulna útnak - hiszen minden utas teljes értékű ülőhelyen foglalhat helyet, amelyeket a második és harmadik üléssorban a szériafelszereltség részeként "ISOFIX" rögzítőfülekkel is felszereltek, továbbá minden ülés esetén hang figyelmeztet a biztonsági öv bekapcsolására. A jól sikerült térkialakításnak köszönhetően még a harmadik sorban is elég hely jut a fej és a lábak mozgatásához.


Hogy teljes lelki nyugalommal nézhessen minden utazás elébe, az új Touran számos, a hétköznapokat megkönnyítő újdonságot kínál. Tárolósarok és rögzítőpánt könnyíti meg a rakomány fixálását, amelyet az opcionális "Easy Open" funkcióval rendkívül gyorsan elhelyezhet az új Touranban még akkor is, ha épp nincs több szabad keze: elég egyetlen mozdulat a lábával a hátsó  lökhárító alatt, és már ki is nyílik az 5 üléses változat 743 literes csomagterének fedele. Igazi felüdülés a fülnek - ezt nyújtja a magyarországi szériafelszereltséghez tartozó "Composition Colour" rádió vagy a választható tartozékként elérhető, további rádió- és navigációs rendszerek egyike. Az opcionális "Car-Net App-Connect" egyedülálló lehetőségeket kínál: a "Composition Media", a "Discover Media" és a "Discover Pro" rendszerek estén a Touran és az okostelefonja közötti adatátvitellel működő alkalmazások egész sorát használhatja, amelyek új, praktikus, informatív, szórakoztató vagy akár vicces funkciókat tesznek elérhetővé.


Az új Touran. Nincs többé lehetetlen.

* A képen látható modell: Touran opcionális R-Line felszereltséggel. Sorozatgyártáshoz közeli tanulmány.