Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Autó – Motor- és Tuning Show a Volkswagennel

16.03.2015

A Volkswagen idén is részt vesz az AMTS kiállításon, így összességében már negyedik alkalommal állít ki a Hungexpo területén megrendezésre kerülő eseményen. A Volkswagen ezúttal a környezettudatos gondolkodást és a fenntartható fejlődést középpontba helyező "Think Blue." filozófiával és termékekkel, így két teljesen elektromos hajtású újdonságával jelenik meg a március 20-22. közötti rendezvényen.

A márka standján kipróbálható lesz a "Think Blue." slotting versenypálya, melyen a játékosok a négysávos Carrera pálya mellett álló négy kerékpárt tekerve egy-egy generátort töltenek, és az így termelt árammal hajtják a versenypálya 1:43 méretarányú Golf modelljeit. Ugyanakkor a Volkswagen stand sztárjai minden bizonnyal a teljesen elektromos meghajtású e-Golf és az e-up! modellek lesznek, melyek bemutatásával a márka konkrét bizonyítékát adja a környezettudatos autózás iránti elkötelezettségének. Az e-Golf és az e-up! egyaránt 0 g/km (!) szén-dioxid-kibocsátással fut, és csendes működésükkel a zajterhelés csökkentéséhez is hozzájárulnak.

Külön érdekessége lesz a rendezvények és a Volkswagen jelenlétének a pénteken 13 órakor nyitó, a magyar autóipari tervezők eredményeit bemutató kiállítás. Ugyanis az itt bemutatott Volkswagen Touareg modellen megtekinthető lesz egy magyar tervező munkája