Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Gazdára talált a Scirocco

03.04.2015

•    Tegnap került átadásra az a Volkswagen Scirocco, amit az Autó, Motor és Tuning Show 10 éves jubileumi rendezvényének keretében sorsoltak ki.

A nyereményjátékban bárki részt vehetett, aki teljes árú felnőtt belépőjegyet vásárolt az AMTS-ra, és így eséllyel indulhatott egy átépített Volkswagen Scirocco megszerzésére. A sorsolásra a rendezvény harmadik napján került sor.
A szerencse a huszonnégy éves Jordán Andrásnak kedvezett, aki tegnap egy ünnepélyes díjátadó keretében az Autó, Motor és Tuning Show képviselőitől vehette át az igazán dögösre sikerült Volkswagen sportautót.  
"Még sosem nyertem semmit, ez életem első autója és még most is alig hiszem el, hogy egy Volkswagen Scirocco tulajdonosa lehetek"- mondta a boldog tulajdonos.

Természetesen nem egy szériaállapotú Volkswagen Scirocco volt az idei AMTS fődíja. Sőt, akik kint voltak a múlt évi Autó, Motor és Tuning Show-n, azok emlékezhetek rá, hogy ez az a Scirocco, amit a látogatók szeme láttára, mindössze három nap alatt építettek át.  A Scirocco fényezése igen különlegesre sikerült, nehéz lenne az új színkombinációt nevesíteni, mindenesetre nagyszerűen áll a sportautónak az új ruhája.

A Volkswagen márka sok felejthetetlen élményt és balesetmentes közlekedést kíván a Scirocco nyertesének.