Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Szeptemberben ismét Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

03.08.2015

Szeptember 19-én újból Volkswagen modellek ezrei lepik el a Hungaroringet az idei márkatalálkozó keretében. A számtalan izgalmas hazai autó mellett gyári különlegességek is várják az érdeklődőket, és ezúttal új típusok is képviseltetik magukat a rendezvényen.


Négy esztendővel ezelőtt szerveztek  először Golf-találkozót a Hungaroringen, a rendezvény sikerének köszönhetően pedig egy évvel később is megrendezték az eseményt. Ezt követően a többi Volkswagen modell rajongói is komoly érdeklődést mutattak a találkozó iránt, így tavaly - az érintett klubok szervezésében - már a Transporter, Bogár, Passat, Scirocco és Corrado modellek is külön-külön összejövetelt tartottak a helyszínen. Összességében tehát a negyedik márkatalálkozót szervezi a Volkswagen idén szeptember 19-én, a helyszín változatlan marad. A belépőjegy ezúttal 400 forintba kerül, és idén is lesz tombola, amin a legszerencsésebb játékos 100 forintért egy kabrió IV-es Golfot vihet haza.
A program évről-évre növekvő népszerűségnek köszönhetően újabb típusok fanatikusai is randevúznak az idei Volkswagen-találkozón: immáron a Polo, és egy csokorban a Jetta, a Bora és a Vento tulajdonosoknak is lesz külön szekciója a rendezvényterületen.
A Paddock rész ezúttal is kizárólag a Golfok generációké: az előzetesen regisztrálók közül neves szakújságírókból és autós szakemberekből álló zsűri választja ki az erre legalkalmasabb, legszebb 300 járművet. Az ide pályázók a www.golftalalkozo.hu oldalon augusztus 23-ig tudják pár képpel és rövid szöveges leírással regisztrálni autójukat, a szavazás eredményről pedig szeptember első hetében, e-mailben értesítik őket a szervezők. A Transporterrel érkezők a versenypálya területén kialakított Hippifaluban parkolhatnak, s a vállalkozó kedvű látogatók, - amennyiben előre regisztrálnak -, akár itt is tölthetik az éjszakájukat sátorban vagy saját autójuk fedélzetén.
A hagyományokhoz hűen ismét a Volkswagen-találkozó szolgál több modell bemutatójául: a vadonatúj Touran mellett az új Transportert és az új Caddyt is itt láthatja majd először a nagyközönség hazánkban, de emellett egyedi, a  gyárból érkező izgalmas járművek is emelik a rendezvény fényét. Idén is számtalan program várja az érdeklődőket, így a férfiak mellett a hölgyek és a gyermekek is garantáltan jól szórakozhatnak. A kilátogatók természetesen nem csak Volkswagennel érkezhetnek a Ringre, gépkocsi márkától és típustól függetlenül a szervezők mindenkit örömmel várnak a helyszínen.


Fényképek a tavalyi rendezvényről:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.923505534334816.1073741847.344123578939684&type=3
A 2014-es Volkswagen-találkozóról készült videó itt tekinthető meg:
https://www.youtube.com/watch?v=swpYgtaXVnU
Az idei Volkswagen-találkozó Facebook oldala az alábbi linken érhető el:
https://www.facebook.com/events/1551977735047245/

A rendezvényről bővebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu honlapon olvasható.