Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Bővíti Facebook-autóversenyét a Volkswagen

13.08.2015

•    Új játékmód és új modellek a Volkswagen - Das Autorennen alkalmazásban
•    Hatmilliónál is több versenyt teljesítettek eddig a játékosok

Új funkciókkal bővíti a Volkswagen az egyik legsikeresebb autóverseny-játékát. A Volkswagen - Das Autorennen Facebook-alkalmazás (https://apps.facebook.com/vwdasautorennen/) úgynevezett Livearena módjában a felhasználók a Volkswagen modelljeit a valósághoz közeli módon barátaikkal vagy játékostársaikkal folytatott valós idejű gyorsulási verseny keretében tesztelhetik. Az új sprintverseny mellett a már meglévő Career (karriermód) és Events (különleges események) jóvoltából két további vonzó kihívás várja a játékosokat. Az új módban csak az nyer, aki jól taktikázik és tökéletes az időzítése.

A Career (karrier) és az Events (különleges események) játékmódokban a felhasználók a versenyek során játékostársaikat legyőzve új modelleket és azokhoz fejlesztéseket nyerhetnek, így a virtuális versenyautójukat Volkswagen Eredeti Tartozékokkal tehetik még ütőképesebbé. Mostantól a négykerekű bajtársak immár a Livearena játékmódban is elérhetők. A karriermóddal és az eseményekkel ellentétben itt a versenyzők nem egymástól függetlenül csikorgatják a kerekeket egy körpályán, hanem egyidejűleg és közvetlenül a másik elleni mérkőzésre készülve állnak fel a virtuális rajtvonalra. A verseny indítása után a játékosoknak az egér gombjával kattintva vagy a szóköz billentyűt lenyomva kell a lehető legügyesebben és a legkisebb időveszteséggel felkapcsolniuk a következő sebességfokozatokba. Míg a Livearena módban az aktuálisan nyújtott teljesítmény dönt arról, hogy ki győzedelmeskedik, addig a másik két játékmódban csak azonos pontszámmal rendelkező játékosok kerülnek egymás ellen.
"Versenyzői karrierje" során a felhasználó a játékidő és a sikerei alapján akár az összes Volkswagen-modellt is elérheti. A versenyautók egyéni konfigurációját a Volkswagen Eredeti Tartozékok termékei és a széles színválaszték segítik, a valósághoz közeli versenyélményről a járművek fejlesztési fázisából származó tesztadatok gondoskodnak. A különleges események között a játékosok már a Golf R és Golf R Variant modelleket is megnyerhetik. Az elért eredményeiket a versenyzők a Facebook segítségével megoszthatják barátaikkal és a nyereményként szerzett járműveket fotóalbumokban mutathatják be.
A 2013-ban rajtolt Volkswagen - Das Autorennen játék mára már több mint félmillió állandó felhasználót számlál, akik több mint hatmillió versenyben arattak már győzelmet. A játék középpontjában a járművek és pályák valóságközeli ábrázolása, valamint a szórakozás és a többi Facebook-felhasználóval való interakció áll.

Volkswagen - Das Autorennen:
https://apps.facebook.com/vwdasautorennen