A Golf Sportsvan az AUTO TEST magazin értékelésének legjobbja 2015-ben

2015-09-25

-    A Golf Sportsvan érte el a legtöbb pontot a hagyományos és az összehasonlító teszteken a vizsgált egy éves időszakban

Az AUTO TEST magazin pontozása alapján a Golf Sportsvan a járműértékelés összetett győztese 2015-ben. A népszerű és sokoldalú Volkswagen modell 500 versenytársat utasított maga mögé és az összes tesztelt jármű közül a legmagasabb összpontszámmal végzett az élen.  

Az AUTO TEST magazin összesítése szerint a Golf Sportsvan az év egyik legjobb járműve mind az összetett értékelés, mind az import kategóriában szerzett pontok alapján. A sokszínű modell sportos arányaival, tágas és az egyéni igényeknek megfelelően alakítható belső terével - többek között a 180 mm távolságon hosszirányban is állítható hátsó ülésekkel - hódít. A Golf Sportsvan variálhatóságát egy több mint 1500 literes csomagtér, a legkorszerűbb vezetéstámogató segédrendszerek sora és számos rádió és navigációs rendszer teszi teljessé.

Az AUTO TEST Németország egyik legtekintélyesebb autós szaklapja. A magazin évente hozzávetőleg 500 típust vizsgál minden kategóriából, a szuper-miniktől az SUV-kig. A tesztek során közel 1,8 millió kilométert tesznek meg a szerkesztők, amelynek során a hagyományos tesztelési szempontok, mint a gyorsulás, a nyomaték, a fékút hossza és a fogyasztás mellett más szemszögből is elemzik az autókat. Az egyéni és összehasonlító teszteken illetve az értékesítési tanácsadások alkalmával a szerkesztők tanulmányozzák a modellek minőségét, biztonságát, újraértékesítési értékét, az extra felszereltségek árait és a fenntartási költségeket is.

Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés