Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Két elismeréssel gazdagodott a Volkswagen a 2015-ös „Red Dot Award” díjátadón

10.11.2015

•    Berlinben adták át a kiemelkedő dizájn garanciájaként ismert kitüntetést
•    Elismerésben részesült a Volkswagen Üzleti Jelentése és a berlini Volkswagen Group Forum DRIVE létesítménye is

A Volkswagen Csoport a világ egyik legrangosabb formatervezési versenyén, az idei "Red Dot Award" gálán ismét többszörös elismerésben részesült. A díjazottak között szerepelt ugyanis a Volkswagen 2014-es Üzleti Jelentése és a berlini új Volkswagen Group Forum DRIVE is. A díjazottak a "Red Dot Award" kitüntetést Kommunikációs Dizájn és Dizájn Koncepció kategóriákban vehették át.

Az Üzleti Jelentés a Volkswagen Csoport legjelentősebb éves kiadványa, amely friss és korszerű formatervével győzte meg a zsűrit. "Momentum 2014 - A fejlődés szolgálatában" címmel külön megjelent magazinja révén az Üzleti Jelentés betekintést enged a Csoport és a tizenkét márka változatos világába.

A Volkswagen Group Forum DRIVE a Volkswagen Csoport Berlinben létesített kommunikációs platformja. A Volkswagen Csoport 2015 óta világszerte első alkalommal van jelen mind a 12 márkájával és a Financial Services AG társasággal a német főváros szívében.

A DRIVE időszakos márka- és tematikus kiállításokkal kíván a vállalatcsoport mobilitási témáinak platformjaként szolgálni, amelyeket sokrétű keretprogramok egészítenek ki. A "Red Dot Design Award" versenyre, amelynek története egészen az 1950-es évek közepéig nyúlik vissza, egyedül a 2015-ös évben több, mint 17 000 pályázat érkezett és összesen három kategóriában, Termék dizájn, Dizájn koncepció és Kommunikációs dizájn témában került meghirdetésre. A döntést meghozó nemzetközi zsűri neves formatervezőkből, oktatókból és szakújságírókból állt össze.