Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

A Volkswagen a 2016-os Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatja be a megújult up! modellt és leplezi le új tanulmányautóját

24.02.2016

•    Izgalmas modellváltozatokkal és erőforrásokkal érkezik az új up!
•    A márka új tanulmányautója teljesen új szintre emeli a mobilitás fogalmát

Az idei Genfi Nemzetközi Autószalonon a Volkswagen márkánál két modell áll a figyelem középpontjában: egyrészt bemutatkozik az up! városi kisautó új változata, amely hamarosan nem mindennapi extrafelszereltségek sorával és továbbfejlesztett okostelefon-integrációval jelenik meg a piacokon. Másrészt pedig egy lélegzetelállító tanulmányautóval készül a wolfsburgi székhelyű vállalat, amely ezzel a divatos, megfizethető SUV modellel új színt visz a kompakt kategóriába.

Az erőteljes benzines erőforrásokkal (elérhető a 66 kW/90 LE teljesítményű változat is*), kedvező fogyasztású földgáz hajtással vagy tisztán elektromos hajtással elérhető új up! modellnél a választható erőforrások tekintetében kívánni sem lehetne többet. A számos modellváltozat mellett, mint amilyen a három különböző felszereltségi szint, a cross up változat vagy a tágas, 2 üléses load up! verzió, további új külső fényezésekkel, üléskárpit típusokkal, műszerfal-betétekkel és ellenállhatatlan dekorfóliákkal tehető minden egyes up! modell egyedivé és még karakteresebbé. Újdonság még az okostelefon-integráció, amely a Volkswagen applikáció segítségével hozzáférést biztosít a navigációs, zenei és a járműinformációkhoz. Ezen kívül az audio rendszer specialista amerikai BeatsAudioTM 300 watt teljesítményű hangrendszere is elérhető a Volkswagen városi kisautójának "up! beats" névre hallgató változatában.

Egy határozott SUV modelloffenzíva kezdeteként érkezik a Volkswagen új tanulmányautója, amely a hétköznapi használhatóság mellett egy teljesen új autóipari megközelítést, életérzést is közvetít. Bemutatásával a Volkswagen betekintést enged egy teljesen új modellsorozatba és egy jövőbeni szériagyártású modell részleteibe. Működési elve szinte teljesen nélkülözi a kapcsolókat, így kötődve koncepciójában a márka BUDD-e tanulmányautójához, amely a las vegasi CES (Consumer Electronic Show) rendezvényén nyűgözte le a nemzetközi közönséget.

Az új up! modellről készült videó elérhető a https://www.youtube.com/watch?v=oA4uwI8Sla0 oldalon.

*Becsült értékek: az új TSI (66 kW/90 LE) up! üzemanyag-fogyasztása l/100 km: 4,4 (kombinált), CO2-kibocsátás g/km: 102 (kombinált)