Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Lenyűgöző Volkswagen modellek: díjazták az új Tiguan, Touran és BUDD-e modelleket

2016-02-26

•    Plus X (Plus X Award) és iF dizájn (iF Design Award) díjjal jutalmazták a népszerű Volkswagen modelleket

A Volkswagen az idei évben háromszoros győztesként zárta a Plus X innovációs díjátadót (Plus X Award) és két kitüntetéssel jutalmazták az iF dizájn díjkiosztón (iF Design Award). Így az új Tiguan, Touran modellek és a BUDD-e tanulmány öt rangos innovációs és formatervezési elismeréssel gazdagodott.

A Plus X díj, amely a világ legjelentősebb technológiai, sport és lifestyle innovációs díja, az idei évben három Volkswagen modell erényeit ismerte el. Az új Tiguan és Touran modellek a "Kiemelkedő minőség, formaterv, könnyű használhatóság és funkcionalitás" ("High Quality, Design, Ease of Use and Funcionality") területén részesültek elismerésében, míg az "Innováció és formatervezés" ("Innovation and Design") díjat a márka úttörtő BUDD-e tanulmánya kapta. Utóbbi a las vegasi CES (Consumer Electronic Show) januári rendezvényén került az érdeklődés középpontjába.
Az iF nemzetközi zsűrije is elismerésben részesítette a Volkswagen modelljeit, amikor a kompakt MPV kategóriában szereplő Touran és az új Tiguan formatervét jutalmazták a 2016-os "iF dizájn díjjal" (2016 iF Design Award). A kitüntető cím a világ egyik legrangosabb nemzetközi formatervezési elismerése, amely a kiemelkedő termékterveket fémjelzi immár több mint 60 éve.