Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

2016-os Genfi Autószalon: a Volkswagen bemutatja a T-Cross Breeze tanulmányt és az új up! modellt

01.03.2016

-    Dr. Herbert Diess, az igazgatótanács elnöke: "2016 az újrakezdés éve a Volkswagen számára."
-    Lenyűgöző kabrió SUV tanulmány, amely új színt visz a kompakt kategóriába
-    Modellváltozatok és hajtásrendszerek széles választékával, továbbfejlesztett okostelefon-integrációval és új színekkel hódít az új up!
-    A Volkswagen és az amerikai BeatsAudioTM együttműködése: az új "up! beats" forradalmi audio élményt kínál

A Volkswagen irányváltása folytatódik. A mai napon megnyíló Genfi Nemzetközi Autószalonon két, a mobilitás jövőjéhez illeszkedő világpremierrel jelentkezik a vállalat. A látogatók egyrészt megtekinthetik a T-Cross Breeze névre hallgató ellenállhatatlan kabrió tanulmányt, amely a márka által indított SUV offenzíva első modelljeként érkezik, másrészt pedig megismerkedhetnek az innovatív megoldások sorát felvonultató új up! modellel.

A las vegasi CES (Consumer Electronic Show) rendezvényén bemutatott BUDD-e tanulmány után a Volkswagen egy divatos koncepcióautóval lepte meg látogatóit Genfben. A T-Cross Breeze a Volkswagen legkompaktabb szabadidőautója. Kategóriájának első nyitott tetejű képviselője, mindemellett egy megfizethető kabrió, amely emelt üléspozíciójának köszönhetően tökéletes kilátást biztosít. A BUDD-e tanulmányhoz hasonlóan a T-Cross Breeze működési elve is szinte teljesen nélkülözi a kapcsolókat. Dr. Herbert Diess, a Volkswagen márka igazgatótanácsának elnöke elmondta, hogy "2016 az újrakezdés éve lesz a Volkswagen számára. A T-Cross Breeze bemutatásával bepillantást engedünk a jövő Volkswagen modelljeibe. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk SUV modelljeink fejlesztésére, célunk, hogy a Volkswagen minden fontos szegmensben rendelkezzen egy SUV modellel a kínálatban."

Az up! új változatai a kisautók szegmensét pezsdítik fel. Az elérhető hajtásrendszerek széles kínálata nem mindennapi választékot biztosít. Az erőteljes benzines erőforrásokkal, kedvező fogyasztású földgázhajtással vagy tisztán elektromos hajtással elérhető új up! modellnél mindenki megtalálja a kedvére valót. A vezetési élmény legjavát pedig a legerősebb benzines, a 66 kW (90 LE)* teljesítményű TSI motorral szerelt változat kínálja. A három különböző felszereltségi szint, egy cross up változat és egy tágas, 2 üléses load up! kisáruszállító verzió mellett számos lehetőség nyílik a modell személyre szabására. Az új külső fényezések, üléskárpit típusok és műszerfal-betétek mellett minden egyes up! modell további ellenállhatatlan dekorfóliákkal tehető még egyedibbé. További újdonság még az okostelefon integráció, amelynél a készülék egy alkalmazás segítségével problémamentesen kapcsolódhat a járműhez és válik egy eszközben zenei lejátszóvá, navigációs rendszerré és fedélzeti számítógéppé.

A tökéletes hangzás rajongóinak a Volkswagen bemutatja az "up! beats" névre hallgató változatot, amelyet az amerikai audio rendszer specialista BeatsAudioTM tökéletesített. Igazi divatos, trendteremtő kisautó, amelynek 300 watt teljesítményű prémium hangrendszere és összesen hét hangszórója (két magassugárzó, két szélessávú hangszóró, két középsugárzó és egy mélyközép-sugárzó) valóban egyedülálló hangélményt ígér. Legyen a stílus bármi, hip-hop, heavy metal, rock, pop vagy elektronikus, az "up! beats" igazán érzi a zenét.

*Becsült értékek: az új TSI (66 kW/90 LE) up! üzemanyag-fogyasztása l/100 km: 4,4 (kombinált), CO2-kibocsátás g/km: 102 (kombinált)

Az új up! modellről készült videó elérhető a https://www.youtube.com/watch?v=oA4uwI8Sla0 oldalon.
Az új T-Cross Breeze tanulmányról készült videó elérhető a https://www.youtube.com/watch?v=ZGANqXXYa6o&feature=youtu.be oldalon.