Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

2016-ban a Touran - „A jövő klasszikusa”

15.04.2016

• A Volkswagen egyterűje győzedelmeskedett a Motor Klassik olvasói szavazásán

A Touran nyerte el a 2016-os "A jövő klasszikusa" ("Klassiker der Zukunft 2016") díjat. A wolfsburgi "bestseller" a Motor Klassik szakfolyóirat olvasóitól kapta az elismerést, akik az egyterűek kategóriájában szavazták meg győztesnek a Touran sorozatot.

A tekintélyes oldtimer-magazin januári és februári számában hívta meg olvasóit idei "Motor Klassik Award" szavazására, hogy különböző korcsoportokból válasszák meg az év klasszikusait, az aktuális évjáratból pedig "A jövő klasszikusát".

Amint a szerkesztőség elismerő szavaiból kiderül: "A Touran nagyszerű koncepciót képvisel, amely párját ritkítja. Tulajdonságai összessége - időtlen formavilágától, magas fokú variálhatóságán át, egészen széles motorpalettájáig - alapján igencsak nehezen verhető az egyterűek kategóriájában."
A díjakat április 5-én, a Techno Classica előestéjén, a Rajna-vidéki Dyck-kastélyban adták át, amelyet a Volkswagen nevében Daniel Scharfschwerdt formatervező vett át.