Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Új prémium kategóriás Volkswagen modell a kínai piacra: Genfben tartja világpremierjét a Volkswagen Phideon

01.03.2016

A 2016-os Genfi Autószalon nyitónapjának előestéjén tartotta világpremierjét a Volkswagen Phideon. A teljesen új, prémium kategóriás limuzin, amely a kifogástalan eleganciát a lehető legdinamikusabb teljesítménnyel egyesíti, 2016-ban mutatkozik be a kínai piacon.

A Volkswagen prémium kategóriás újdonságának gyártása 2016 harmadik negyedévében indul Kínában: sportos limuzinként a Phideon újrafogalmazza a Volkswagen csúcsmodelljeinek formanyelvét. A Németországban kifejlesztett négyajtós kupé magát egyaránt definiálja sportos lépcsőshátúként és sofőr vezette limuzinként.

A Phideon külső megjelenését finom átmenetek és határozott vonalak jellemzik, az erőteljesen megnyújtott frontrész vonalától a határozott vállövön keresztül a harmonikus kupé karaktert biztosító ereszkedő tetőívvel bezárólag. Több, mint 5 méteres hosszával a felső kategóriában színre lépő Phideon hangsúlyos hűtőrácsával, látványos króm kiegészítőivel és az ebben a modellben debütáló ambiente külső világítással kíván hódítani.

A belső tér szintén a luxus érzését közvetíti felénk: az autó hátsó ülésein utazókat igazi lounge hangulat fogadja, míg a vezető ülésben helyet foglaló a Volkswagen legmodernebb műszaki megoldásait élvezheti. Ilyen például az új fejlesztésű, virtuális három dimenziós megjelenítéssel bíró Active Info Display vagy a sofőr üzemmód, amely az utasok számára lehetővé teszi, hogy az infotainment rendszeren keresztül üzenetet küldjenek a vezetőnek.

Sportos limuzinjával a Volkswagen bepillantást enged jövőképébe, ahol a formaterv és a legkorszerűbb technológia elegáns egységet alkot.

A Volkswagen Phideon modellről készült termékvideó a https://www.youtube.com/watch?v=GlKzxNADxLM címen érhető el.