Alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához.

Vezetési profil kiválasztása

A Golf a lendületes és gazdaságos vezetés élményét ötvözi. Ha sportosabb, netán még üzemanyag-takarékosabb autózásra vágyik, a vezetési stílus megválasztásával pillanatok alatt tehet érte. A kívánt vezetési profilt egyetlen gombnyomással, vagy informatikai-szórakoztató rendszerének érintőképernyőjén választhatja ki. A funkció automatikusan átállítja az erőátviteli rendszert, a kormányművet és a duplakuplungos DSG-sebességváltó váltási pontjait.

Például az ECO vezetési profillal környezettudatos módba kapcsolhat, így üzemanyagot takaríthat meg. Az üzemanyag-fogyasztás csökkentését a rendszer egyebek mellett a motor teljesítményének módosításával, és - amennyiben még nincs bekapcsolva - a start/stop rendszer aktiválásával éri el. Ez a vezetési profil az üzemanyag- és energiafogyasztás optimalizálása érdekében, a belső tér légkondicionálását és fűtését is szabályozza. Amennyiben kétkuplungos DSG-váltót választott autójához, ez a vezetési profil alacsonyabb sebességre állítja a váltási pontokat, és amilyen gyakran csak lehet, energiatakarékos menetmódba kapcsolja a kocsit.

De használhatja az alap komfortbeállításokat is, ehhez válassza a NORMAL vezetési profilt.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Szinte minden más autónál sokoldalúbb Golf

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata