Megkönnyítjük a kommunikációt.

Telefonhívások

Többé nem kell választania a vezetés és a telefonálás között. A két új, opcionális mobiltelefon előkészítés, vezetés közben is kényelmes telefonálást tesz lehetővé. A kiváló hangminőséget a digitális beszédhang-feldolgozási technológia, a csúcskategóriájú, tetőkárpitba épített mikrofon és az autó hangszórója biztosítják. A külső antennához való csatlakoztathatóság pedig még a gyenge jelerősség esetén is kiváló vételt eredményez.

Comfort verzió esetén, mobiltelefonját a középső kartámaszba épített indukciós (vezeték nélküli) antennacsatlakoztató segítségével kötheti össze a külső antennával. Ez azt is jelenti, hogy többé nem kell a készülékének megfelelő telefontartó után kutatnia.

A Business verziónál az autón kívül indított telefonbeszélgetések úgy továbbíthatók Bluetooth-kapcsolattal a jármű kihangosító rendszeréhez, hogy telefonja közben végig a zsebében pihen.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Szinte minden más autónál sokoldalúbb Golf

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata