Ha arra vágyik, egyszerű rádióként is használhatja a rendszert.

Rádió

Az érintésvezérelt, színes, 16,5 cm (6,5 hüvelyk) képátlójú kijelző csak egyike azon műszaki megoldásoknak, amelyekkel az alapfelszereltségben található Composition Colour rádió büszkélkedhet. A nyolchangszórós rendszerrel hallgathat FM rádióadást vagy mp3 és WMA-formátumú zeneszámokat. A dalokat SD-kártyáról vagy éppen az AUX-IN csatlakozón keresztül, egy külső eszközről is lejátszhatja.

A minden felszereltséghez választható Composition Media rádióhoz nyolc hangszóró tartozik. A fent említett összes funkción és csatlakoztatási opción felül, USB-portot és Bluetooth-csatlakozási lehetőséget is kínál a mobiltelefonok csatlakoztatására. A 20,3 cm (8 hüvelyk) képátlójú, színes érintőkijelzőnek köszönhetően, kimondottan könnyen kezelhető.

Mindkétféle rádióhoz többantennás jelvevőrendszer tartozik, amely még gyenge jelerősség esetén is kiváló vételt biztosít.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Szinte minden más autónál sokoldalúbb Golf

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata