Golf.

Lámpák

Az alapfelszereltségként kínált, LED nappali fénnyel felszerelt halogénizzós fényszóró, még a legkedvezőtlenebb fényviszonyok esetén is megfelelő világítást biztosít. A fényszóróállítás funkció segítségével pedig a fényszóró által kibocsátott fénysugár szögét, az autó aktuális terheltségének megfelelően lehet állítani.

A LED fényszórók a lehető legjobban illeszkednek a Golf formavilágába. Energiatakarékosak, és a természetes nappali fényhez hasonlító fénytartományuk kellemesebb a szemnek. Amennyiben szeretné, új autóját, LED ködlámpával is felszerelheti, így a nehéz útviszonyok között egyaránt jól láthatja az utat és a többi járművet.

A beépített kanyarfény segítségével időben észlelheti az akadályokat. A tökéletes fényviszonyokról pedig a vízállásjelzőfénnyel ellátott, fényszórómosó rendszer gondoskodik. A Golf világítási rendszere szekvenciális indexlámpát tartalmazó hátsó lámpasorral bővíthető: a kanyarodás irányát itt a mozgó fénysor mutatja.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Szinte minden más autónál sokoldalúbb Golf

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata