Golf R:

Motor

A Golf R volánja mögött mindig Öné lehet a pole pozíció az úton. Az R-logóval díszített burkolat alatt dolgozó, 228 kW (310 LE)1 teljesítményű aggregát alig várja, hogy megmutathassa erejét. Az új Golf R nem csupán minden idők legerősebb Golf modellje, hanem a leggyorsabb is egyben. Kiváló rajtkészsége eredményeképpen a kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) álló helyzetből mindössze 4,6 másodperc alatt gyorsít fel 100 kilométer/órás tempóra. A Golf R szíve turbófeltöltésű TSI motorja, amely a közvetlen befecskendezés és az intelligens turbófeltöltés kombinációjával, illetve megnövelt forgatónyomatékával meggyőző menetteljesítményekről gondoskodik. Az új Golf R mindenkor biztosan továbbítja tekintélyes erejét az aszfaltra, lélegzetelállító menetteljesítményeket produkálva.

A 4MOTION állandó összkerékhajtás a pillanatnyi igény szerint osztja el a motor teljesítményét a négy kerék között, amelyek kipörgését és blokkolását időben megelőzve csaknem mindenfajta útfelületen hatékonyan segíti a Golf R vonóerő-átadási képességeit. A hétfokozatú, kettős tengelykapcsolós sebességváltóval (DSG) a Golf R intenzíven, s gyakorlatilag az erőfolyam megszakítása nélkül gyorsíthat.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Amikor a technikai fejlődés nem csupán halad, hanem száguld Golf R

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata