Volkswagen Golf R: Menetteljesítmények

Sportosan szereti? A menetprofil-választás technikájával és a kifejezetten a Golf R számára kifejlesztett Race üzemmóddal az utcán élvezheti a versenysport világát. Gombnyomással vagy az infotainment-rendszer érintőképernyőjéről alakítsa egyszerűen autóját egyéni igényeihez: feszesebb hangolású futómű, érzékenyebb gázadási reakciók és gyorsabb fokozatváltások gondoskodhatnak a hamisítatlan versenysport-hangulatról.

A Golf R azonban a versenypályán is otthon érzi magát, amit - ha addig nem is - a rajtautomatikával (Launch Control) álló helyzetből produkált lélegzetelállító gyorsítások alkalmával Ön is bizonyosan megtapasztal.

A Golf R elektronikus menetstabilizáló rendszere igény szerint ki is kapcsolható, így a fizikai határtartományokban is teljes egészében Ön kontrollálhatja autóját.

A Sport Human Machine Interface (HMI) segítségével mélyen betekinthet a Golf R technikájába, hogy mindenkor a lehető legtöbbet hozhassa ki belőle. Közvetlenül az infotainment-rendszer képernyőjén tájékozódhat olyan aktuális motorparaméterekről, mint például a töltőnyomás és a gyorsulás (G-meter) vagy épp a pillanatnyilag leadott teljesítmény. A versenypályán köridő-mérő (laptimer) is rendelkezésre áll, de a pillanatnyi hosszirányú és oldalgyorsulás is megjeleníthető.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés