Volkswagen Golf R: Utastér

Foglaljon helyet a Golf R volánja mögött, s szíve máris szaporábban ver - e modell kiemelkedő sportossága és dinamikája az utastér részleteiben is hűen tükröződik. A kék megvilágítású, nemesacél küszöblécek, az Ambiente-világítással kiemelt Carbon Touch dekorbetétek és az ugyancsak nemesacél pedálborítások csupán egy irányt sejtetnek: előre. A fekete mennyezetkárpit és az R-specifikus dizájn szerinti Active Info Display szintén e dinamikát hangsúlyozza. A sportos összhatást az R-logóval megjelenő üdvözlőképernyő és a sebességváltókar bőrbevonatú és alumíniumelemekkel díszített gombja, valamint a kristályszürke díszvarrások erősítik tovább.

Az R-dizájn szerinti, bőrbevonatú multifunkciós sportkormányról az opcionális, kettős tengelykapcsolós sebességváltó (DSG) esetében igazán gyors a fokozatváltás. Használja egyszerűen a kormánykerék kapcsolóbillentyűit, mégpedig anélkül, hogy kezét le kellene vennie a volánról!

A Golf R minden egyes utat sportos élménnyé varázsol. A szériafelszereltségét bővítő csúcs-sportülések egyszerre kényelmesek és szolgálnak határozott oldaltartással, miközben semmi mással össze nem téveszthető megjelenés mellett gondoskodnak menet közben optimális biztonságról. Elöl Race szövetkárpittal és ehhez illően oldalpárnáik belső felületén Alcantara bevonattal, valamint kristályszürke díszvarrásokkal készülnek. Kívánságra e prémium sportülések bőrkárpitozással is rendelhetők. A fejtámlák és az oldalpárnák belső felülete különleges Carbon Style felületű, az üléstámlán pedig R-logó tűnik fel. E sportossághoz illően az ülések középső sávja antracit vagy modern szürke árnyalatú.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés