Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Amikor a technikai fejlődés nem csupán halad, hanem száguld Golf R

 

Amikor a technikai fejlődés nem csupán halad, hanem száguld.

A Golf R minden eddiginél erősebb, jól érzékeltetve, milyen rohamosan fejlődik a technika. 221kW (300 LE) teljesítményével és 400 newtonméter forgatónyomatékával, illetve kettős tengelykapcsolós sebességváltójával (DSG), sportos felszerelésekkel és igazán meggyőző menetteljesítményekkel kínálja a versenysport hamisítatlan szenvedélyét.

Motor Mintha versenysportra született volna

Tekintélyes, 228 kW (310 LE)1 teljesítményével, megnövelt forgatónyomatékával és figyelemreméltó gyorsulási értékeivel az új Golf R mindenkor biztosan továbbítja erejét az útra.

4MOTION Mindig a jó úton.

Nedves és egyenetlen útfelületen is jó tapadást szeretne? Az opcionális 4MOTION összkerék-meghajtás, ezt szinte bármilyen körülmények között biztosítja.

Felszereltség és kialakítás

 

 

Külső megjelenés

Ideális ív – a formatervezésben is.

Vérbeli Golf R - minden részletében: dinamikus kanyarvilágítást is kínáló fényszórói és sportos lökhárítói kimondottan markáns és erőteljes karaktert kölcsönöznek e modell számára.

További információ

Utastér

Kézzel fogható teljesítmény.

Az utastér formavilága a külső dizájn harmonikus folytatásaként áraszt hamisítatlan versenysport-hangulatot. Csúcs-sportülések, vonzó bőrbevonatú részletek és feltűnő R-logó tökéletesíti e sportos hangulatot.

További információ

Könnyűfém keréktárcsák

Különleges dinamika minden kerékfordulatban.

A Golf R könnyűfém keréktárcsái dinamikus stílusukkal álló helyzetben és menet közben egyaránt mély benyomást keltenek, jól kiemelve az autó sportosságát.

További információ

Vezetői segédrendszerek

Vezetői segédrendszerek

ACC & Front Assist

Vissza az áttekintéshez

Hogy a zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Az adaptív távolságtartó automatika (ACC) funkció biztosítja nyugalmát az utakon. A gyalogosfelsimerés funkcióval ellátott városi vészfékezés funkciót is tartalmazó első segédradar térfigyelő rendszer az alapfeszereltség része.

Traffic Jam Assist és Emergency Assist

Vissza az áttekintéshez

Akkor is halad, ha beállt a forgalom.

A választható (forgalmi dugóban segédkező rendszer) Traffic Jam asszist az idegesítő araszolás során segít elkerülni az ilyenkor jellemző koccanásos baleseteket. A szintén opcionális (vészhelyzetben segítő rendszer) Emergency Assist észleli, ha a vezető nem ura a járműnek, és félautomatikus módon átveszi a jármű irányítását.

Holttérfigyelő

Vissza az áttekintéshez

Így segít Önnek a Golf sávváltás, illetve a parkolóhelyről történő kihajtás során.

A holttérfigyelő, autózás közben folyamatosan pásztázza a kocsi mögötti és melletti tereket, így sávváltás esetén időben figyelmeztetheti a vezetőt az esetleges veszélyekre. Mindemellett a rendszer segít a parkolóhelyről történő kiállásban is.

Infotainment

Ha vezetés közben telefonálnia kell, friss közlekedési információkra van szüksége, esetleg úti célja eléréséhez használná a navigációs rendszert, a Golf R modern információs és szórakoztató rendszere tökéletes és kényelmes választást az Ön számára.

Infotainment

Navigáció

Vissza az áttekintéshez

Hogy biztosan élmény legyen a vezetés.

A választható navigációs rendszerek innovatív funkciók garmadáját kínálja. Így nem csupán az eltévedést zárhatja ki, de a vezetés közbeni felhőtlen szórakozásról is gondoskodhat.

Active Info Display

Vissza az áttekintéshez

Pontosan azokat az információkat látja, amelyekre kíváncsi.

Az analóg kilométerórák ideje lejárt. Ha úgy kívánja, a hagyományos megoldást nagy felbontású kijelzőre cserélheti. Az innovatív Active info display az aktuális sebesség és üzemanyagszint mellett, számos egyéb hasznos információval látja el Önt.

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata