Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új Golf R Amikor a technikai fejlődés nem csupán halad, hanem száguld.

Amikor a technikai fejlődés nem csupán halad, hanem száguld.

A Golf R minden eddiginél erősebb, jól érzékeltetve, milyen rohamosan fejlődik a technika. 228 kW (310 LE) teljesítményével és 400 newtonméter forgatónyomatékával, illetve kettős tengelykapcsolós sebességváltójával (DSG), sportos felszerelésekkel és igazán meggyőző menetteljesítményekkel kínálja a versenysport hamisítatlan szenvedélyét.

Galéria

Ismerkedjen meg Ön is többféle perspektívából az új Golf R különlegességeivel!

Ismerkedjen meg Ön is többféle perspektívából az új Golf R különlegességeivel!

Felszereltség és kialakítás

Utastér

Kézzel fogható teljesítmény.

Az utastér formavilága a külső dizájn harmonikus folytatásaként áraszt hamisítatlan versenysport-hangulatot. Csúcs-sportülések, vonzó bőrbevonatú részletek és feltűnő R-logó tökéletesíti e sportos hangulatot.

Külső megjelenés

Ideális ív – a formatervezésben is.

Vérbeli Golf R - minden részletében: dinamikus kanyarvilágítást is kínáló fényszórói és sportos lökhárítói kimondottan markáns és erőteljes karaktert kölcsönöznek e modell számára.

Könnyűfém keréktárcsák

Különleges dinamika minden kerékfordulatban.

A Golf R könnyűfém keréktárcsái dinamikus stílusukkal álló helyzetben és menet közben egyaránt mély benyomást keltenek, jól kiemelve az autó sportosságát.

Motor

Mintha versenysportra született volna.

Tekintélyes, 228 kW (310 LE)1 teljesítményével, megnövelt forgatónyomatékával és figyelemreméltó gyorsulási értékeivel az új Golf R mindenkor biztosan továbbítja erejét az útra.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek

Az új Golf R motorizáltságtól függő, kombinált átlagfogyasztása: 7-7,1 l/100 km, CO2-kibocsátása: 160-163 g/km. Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek az előírt szabvány (715/2007/EK rendelet) jelenleg érvényes változata szerint kerültek meghatározásra. Az értékek összehasonlítási alapként szolgálnak más járműtípusokkal szemben, nem szavatolják a jármű valós üzemanyag-fogyasztását.
Az üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási értékek a gépkocsin használt kerekek/gumiabroncsok függvényében változhatnak. A képen látható gépkocsi extra felszereltséget tartalmazhat.