Vienna bőrhuzatok

 

Az igazán elegáns megoldásnak számító Vienna bőrhuzatú berendezések a kényelem érzetét árasztják. A huzatok természetes, fekete színű bőrkárpitjának perforációin vérvörös kontrasztszín bukkan ki.

A perforált bőrhuzat a sportos vezetőülés és az első utasülés középső részét, illetve az ülésperem párnázatának belső felét fedi. E két ülés nemcsak állítható ülésmagassággal és deréktámasszal kényezteti a benne ülőket - fűthető is, és stabilan megtámasztja a testet, igen kényelmes ülést biztosítva. A vezetőülés elektromosan állítható kivitelben is elérhető. Hasznosak a vezető- és első utasülés alatt található fiókok is.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés