Fedezze fel az elegáns versenyhangulatot.

A Golf GTI magabiztosan veri a mezőnyt a belső tér hangulatát illetően: még be sem szállt, de már a nyíló ajtó vörös hangulatvilágítású belső kárpitjára tapad a szeme. Amint az állítható magasságú, támlája hátán zsebekkel ellátott, Clark típusú, kockamintás kárpitozású vezetőülésbe huppan, érezni fogja az irányítása alá kerülő, színtiszta teljesítményt - legyen szó a multifunkciós bőrkormányról, az azon található GTI-emblémáról vagy épp a váltó klasszikus, golflabdaszerű kialakításáról.

Ön dönti el, miként tájékozódik vezetés közben a jármű menetadatait illetően: a színes és animált digitális műszerfalon vagy a sportos berakásokkal díszített középső konzolon található GTI-specifikus kijelzőn. A sportos atmoszférát a szálcsiszolt rozsdamentes acél pedálfejek teszik teljessé, amelyek olyan, kimagaslóan precíz nyomáspontokat kínálnak, amilyenekkel csak versenyautókban találkozni.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf GTI Performance

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata