Megkönnyítjük a kommunikációt.

Nincs több elszalasztott hívás, és figyelmét se kell levennie az útról. A két új, opcionális mobiltelefon-előkészítés vezetés közben is könnyed és kényelmes telefonálást tesz lehetővé. A kiváló hangminőség a digitális beszédhang-feldolgozási technológiának, a csúcskategóriás, tetőkárpitba épített mikrofonnak és az autó hangszóróinak köszönhetően biztosított. A külső antennához való csatlakoztathatóság még gyenge jelerősség esetén is kiváló vételt eredményez.

A Comfort verziónál mobiltelefonját a középső kartámaszba épített indukciós (vezeték nélküli) antennacsatlakoztató segítségével csatlakoztathatja a külső antennához. Vagyis többé nem kell a pontosan a készülékének megfelelő telefontartó felkutatásával és megvásárlásával bajlódnia.

A Business verziónál az autón kívül indított telefonbeszélgetések úgy továbbíthatók Bluetooth-kapcsolattal a jármű kihangosító rendszerére, hogy telefonja közben végig a zsebében pihen. A rendszer a többfunkciós kormányon vagy az információs és szórakoztatórendszeren keresztül hangutasításokkal vezérelhető. Nagyon egyszerűen - pont, ahogy szeretné.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf GTI Performance