Hogy biztosan élmény legyen a vezetés.

Golf GTI autójához két opcionális navigációs rendszer közül választhat. A Discover Media rendszer 20,3 cm (8 hüvelyk) képátlójú, színes érintőkijelzővel, nyolc hangszóróval, FM rádióval, CD-lejátszóval, két SD-kártyanyílással, USB-porttal, a mobiltelefonok számára Bluetooth-csatlakoztathatósággal, valamint ingyenes szoftverfrissítéssel rendelkezik.

Akinek pedig még ez sem elég, az opcionális Discover Pro navigációs rendszer innovatív gesztusvezérléssel teszi még kényelmesebbé a rendszer használatát. Ennek révén egyetlen kézmozdulattal válthat rádiócsatornát és módosíthatja az autó egyes beállításait, például a beltéri fényerőt. Ez az opció 23,4 cm (9,2 hüvelyk) képátlójú, kristálytiszta 3D térképek megjelenítésére alkalmas kijelzővel rendelkezik. A rendszer emellett nyolc hangszóróval, FM rádióval, mp3, AAC és WMA formátumú zenefájlok lejátszására is alkalmas DVD-lejátszóval, két SD-kártyanyílással, USB-porttal, valamint a mobiltelefonok számára Bluetooth-csatlakoztathatósággal rendelkezik.

Mindkét rendszerhez többantennás jelvevőrendszer tartozik, amely még gyenge jelerősség esetén is kiváló vételt biztosít.

Bezárás
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf GTI Performance