Lámpák

Az opcionális LED fényszórók a lehető legjobban illeszkednek az új Golf GTI formavilágába. Energiatakarékosak, és a természetes nappali fényhez közelebb eső fénytartományuk kellemesebb a szemnek. A megfelelő fényviszonyokról a tisztítófolyadék-szint jelzőfénnyel ellátott, opcionális fényszórómosó rendszer is gondoskodik. Amennyiben kívánja, új Golf GTI kocsiját opcionálisan LED ködlámpával is felszerelheti. A ködlámpa még igencsak nehéz útviszonyok mellett is segít, hogy jól láthassa az utat és a többi járművet.

 

Az opcionális beépített kanyarfény segítségével a legkanyargósabb utakon is időben észlelheti az akadályokat. Az új Golf GTI világítási rendszere szekvenciális indexlámpát is tartalmazó hátsó lámpasorral bővíthető: a kanyarodás irányát itt a mozgó fénysor mutatja.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés