Egy legendás külső élménye.

Az Golf GTI formavilágát természetesen az autósport ihlette. Keskenyebb fényszóróival, jellegzetes, méhsejt-mintázatú hűtőrácsával és a légbeszívó nyílás fényes fekete rácsával az autó orrésze az eredeti GTI modell méltó utódját hirdeti. A klasszikus, GTI feliratot mintegy "aláhúzó", vörös díszcsík, amely a fényszórók alatt, a hűtőrácson fut végig, az autó dinamikus összképét domborítja ki. Ezt az összképet hangsúlyozzák az erőt sugárzó lökhárítók - a GTI egyedi megkülönböztető jegye.

Az autó oldalsó profiljának sportos jellegét a szélesebb küszöblécek emelik ki, azt sugallva, hogy az amúgy is alacsony hasmagasságú Golf GTI még jobban az úthoz tapad; ugyanezt a sportosságot hirdeti az első sárvédőkön látható GTI felirat és embléma is.

De a szemcsés matt feketére festett diffúzornak, a két szélen látható, krómozott kipufogóknak, valamint a karosszériával megegyező színű hátsó légterelőnek köszönhetően a Golf GTI hátulról nézve sem kevésbé látványos. A sötétvörös hátsó LED lámpasor, valamint a LED rendszámtábla-megvilágítás pedig különösen éjszaka mutat hatásosan.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf GTI Performance

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata