Külső

Az új Golf GTI formavilágát természetesen az autósport ihlette. Keskenyebb fényszóróival, jellegzetes, méhsejt-mintázatú hűtőrácsával és a légbeszívó nyílás fényes fekete rácsával az autó orrésze az eredeti GTI modell méltó utódját hirdeti. A klasszikus, GTI feliratot mintegy "aláhúzó", vörös díszcsík, amely a fényszórók alatt, a hűtőrácson fut végig, az autó dinamikus összképét domborítja ki. Ezt az összképet hangsúlyozzák az erőt sugárzó lökhárítók - a GTI egyedi megkülönböztető jegye.

Az autó oldalsó profiljának sportos jellegét a szélesebb küszöblécek emelik ki, azt sugallva, hogy az amúgy is alacsony hasmagasságú Golf GTI még jobban az úthoz tapad; ugyanezt a sportosságot hirdeti az első sárvédőkön látható GTI felirat és embléma is.

De a szemcsés matt feketére festett diffúzornak, a két szélen látható, krómozott kipufogóknak, valamint a karosszériával megegyező színű hátsó légterelőnek köszönhetően a Golf GTI hátulról nézve sem kevésbé látványos. A sötétvörös hátsó LED lámpasor, valamint a LED rendszámtábla-megvilágítás pedig különösen éjszaka mutat hatásosan.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés