Kerekek

Egyszerre kifejezőek és látványosak: ahogy bekanyarodik Brooklyn könnyűfém keréktárcsákkal felszerelt autójával az utcába, minden szem Önre szegeződik. A jellegzetes könnyűfém keréktárcsák és a rajtuk pompázó sportos, 225/45 R 17 széles profilú gumiabroncsok a dinamikus GTI-érzést hangsúlyozzák, és erős személyiségről árulkodnak. Lenyűgöző magabiztossággal alakítják a Golf GTI mással össze nem téveszthető oldalprofilját.

 

De ha úgy kívánja, még ennél is sportosabbá varázsolhatja Golf GTI-jét - például a fekete, gyémántcsiszolású, 18 hüvelykes Milton Keynes könnyűfém keréktárcsákkal. Ha pedig még ezt sem tartja elég figyelemfelkeltőnek, még mindig ott vannak az opcionális, 19 hüvelykes, 5-Y küllőmintázatú Brescia könnyűfém keréktárcsák, a 19 hüvelykes, keresztküllős Santiago könnyűfém keréktárcsák, vagy éppen a fekete, piros 18 " Sevilla könnyűfém keréktárcsa. Mindkét keréktárcsatípus a Volkswagen saját gyártásában készült, és tekintélyes méretük ellenére igen légiesnek néznek ki. Bármelyik mellett is dönt azonban, a "GTI" feliratot viselő, jellegzetes vörös féknyergek mindenképpen megvillannak a küllők mögött.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés