Golf GTI:

Kerekek

Egyszerre kifejezőek és látványosak: ahogy bekanyarodik Brooklyn könnyűfém keréktárcsákkal felszerelt autójával az utcába, minden szem Önre szegeződik. A jellegzetes könnyűfém keréktárcsák és a rajtuk pompázó sportos, 225/45 R 17 széles profilú gumiabroncsok a dinamikus GTI-érzést hangsúlyozzák, és erős személyiségről árulkodnak. Lenyűgöző magabiztossággal alakítják a Golf GTI mással össze nem téveszthető oldalprofilját.

De ha úgy kívánja, még ennél is sportosabbá varázsolhatja Golf GTI-jét - például a fekete, gyémántcsiszolású, 18 hüvelykes Milton Keynes könnyűfém keréktárcsákkal. Ha pedig még ezt sem tartja elég figyelemfelkeltőnek, még mindig ott vannak az opcionális, 19 hüvelykes, 5-Y küllőmintázatú Brescia könnyűfém keréktárcsák, a 19 hüvelykes, keresztküllős Santiago könnyűfém keréktárcsák, vagy éppen a fekete, piros 18 " Sevilla könnyűfém keréktárcsa. Mindkét keréktárcsatípus a Volkswagen saját gyártásában készült, és tekintélyes méretük ellenére igen légiesnek néznek ki. Bármelyik mellett is dönt azonban, a "GTI" feliratot viselő, jellegzetes vörös féknyergek mindenképpen megvillannak a küllők mögött.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf GTI Performance

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata