Kényelmes ülések

 

Még egy ilyen modern sportkupé, mint a Golf GTI, sem feledkezhet meg gyökereiről. A sportülések már a legelső, 1976-os Golf GTI-nél is alapfelszereltségnek számítottak - és már azokra is a jól ismert, piros kockás huzat simult! Az új Golf GTI üléshuzata a Clark típusnevet viseli, ez is kockás és piros díszítővarrású.

 

A vezetőülés és az első utasülés immár egyaránt állítható magasságú, deréktámasszal, a támla hátán pedig zsebekkel ellátott, prémium minőségű sportülés. A GTI eredeti koncepciójának megfelelően továbbra is biztos lehet abban, hogy olyan autóban ül, amelynek neve a minőség, a sportosság és a mindennapi használatra való alkalmasság szinonimájává vált. Erről a hátsó üléssor aszimmetrikusan osztott, visszahajtható háttámlái is gondoskodnak.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés