Dynamic Light Assist

 

Vakította már el Önt egy szembejövő autó távolsági fényszórója? A sötét környezet, majd erős fény közötti hirtelen és nagyon éles váltás rövid időre megbénítja a látást. Az távolsági fényszóró opcionális Dynamic Light Assist funkciójának köszönhetően nem kell állandóan ki-bekapcsolgatnia a távolsági fényszórót. A rendszer keretein belül, teljes sötétségben 60 km/óra sebesség felett autózva nem csupán automatikusan felkapcsolja a távolsági fényszórót, de a szembejövő forgalom esetén részben le is tompítja. Így az út során végig használhatja a távolsági fényszórót, amely az autó előtt az utat mindig a lehető legjobban világítja meg.

A funkció használatát egy, a belső visszapillantó tükörnél elhelyezett kamera teszi lehetővé. Ez a kamera felismeri az Ön Golf GTI-je előtt haladó, illetve szembejövő járműveket, és ezt az információt továbbítja a rendszernek. Szükség esetén a fényszóróba épített rendszer árnyékolja a fényt.

 

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés