A szembejövő forgalom ellenére is tökéletesen bevilágítja az utat.

Vakította már el Önt egy szembejövő autó távolsági fényszórója? A sötét környezet, majd erős fény közötti hirtelen és nagyon éles váltás rövid időre megbénítja a látást. Az távolsági fényszóró opcionális Dynamic Light Assist funkciójának köszönhetően nem kell állandóan ki-bekapcsolgatnia a távolsági fényszórót. A rendszer keretein belül, teljes sötétségben 60 km/óra sebesség felett autózva nem csupán automatikusan felkapcsolja a távolsági fényszórót, de a szembejövő forgalom esetén részben le is tompítja. Így az út során végig használhatja a távolsági fényszórót, amely az autó előtt az utat mindig a lehető legjobban világítja meg.

A funkció használatát egy, a belső visszapillantó tükörnél elhelyezett kamera teszi lehetővé. Ez a kamera felismeri az Ön Golf GTI-je előtt haladó, illetve szembejövő járműveket, és ezt az információt továbbítja a rendszernek. Szükség esetén a fényszóróba épített rendszer árnyékolja a fényt.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf GTI Performance

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata