Belső tér

 

A Golf GTI magabiztosan veri a mezőnyt a belső tér hangulatát illetően: még be sem szállt, de már a nyíló ajtó vörös hangulatvilágítású belső kárpitjára tapad a szeme. Amint az állítható magasságú, támlája hátán zsebekkel ellátott, Clark típusú, kockamintás kárpitozású vezetőülésbe huppan, érezni fogja az irányítása alá kerülő, színtiszta teljesítményt - legyen szó  a multifunkciós bőrkormányról, az azon található GTI-emblémáról vagy épp a váltó klasszikus, golflabdaszerű kialakításáról.

Ön dönti el, miként tájékozódik vezetés közben a jármű menetadatait illetően: a színes és animált digitális műszerfalon vagy a sportos berakásokkal díszített középső konzolon található GTI-specifikus kijelzőn. A sportos atmoszférát a szálcsiszolt rozsdamentes acél pedálfejek teszik teljessé, amelyek olyan, kimagaslóan precíz nyomáspontokat kínálnak, amilyenekkel csak versenyautókban találkozni.

 

 

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés