A zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Intenzív forgalomban történő vezetéskor megnyugtató tudni, hogy autója az Ön előtt haladó járműtől mindig biztonságos távolságban marad. Az ACC pontosan ezt biztosítja.

Az ACC az Ön előtt haladó jármű távolságát és sebességét méri. Ha a jármű álló autóoszlopba vagy dugóba kerül, a rendszer az opcionális kétkuplungos DSG váltóval együtt álló helyzetűre fékezi, majd kisvártatva automatikusan előre mozdítja a Golf GTI-t. A rendszer korlátain belül az ACC funkció akár 210 km/órás sebességig előre beállított távolságban tartja autóját az Ön előtt haladó járműtől.

Olykor váratlan dolgok történnek az utakon, amelyek vészfékezést tesznek szükségessé. Ilyen esetekben igen hasznos az opcionális első segédradar térfigyelő rendszer. A rendszer, korlátain belül, figyelmeztetést küld, ha úgy ítéli meg, hogy veszélyes közelségben van az Ön előtt haladó jármű. Különösen veszélyes esetekben a rendszer a fékezésben is segédkezik, sőt, akár magától is fékezhet az ütközési sebesség csökkentése érdekében.

A városi vészfékezés funkció alacsony sebességű, városi vezetés során avatkozhat be, a gyalogosfigyelés funkció pedig, a rendszer korlátain belül, észleli, ha például egy gyalogos hirtelen az úttestre lép. Szigorúan a rendszer keretein belül, a vezetői segédrendszer fontos figyelmeztetéseket küld, segít a fékezéskor - vagy akár saját magától fékez. Ideális esetben megakadályozza a baleset bekövetkeztét, de legalábbis csökkenti annak súlyosságát.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf GTI Performance

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata