Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Golf GTI Performance

 

Doppingolt versenyparipák.

Sportos, tüzes, egyedi - Golf GTI Performance. Készen áll ennyi erőre? A vezetés tiszta öröme.

Felszereltség és kialakítás

A Golf GTI Performance megérdemli a nevét - és nyilvánvaló, hogy nem a szerénység az erős oldala. Pont ellenkezőleg: ez a modell nem is lehetne büszkébb arra, amit tud!

Külső megjelenés Egy legendás külső élménye.

A Golf GTI Performance megérdemli a nevét - és nyilvánvaló, hogy nem a szerénység az erős oldala. Pont ellenkezőleg: ez a modell nem is lehetne büszkébb arra, amit tud!

Utastér Fedezze fel az elegáns versenyhangulatot.

Sportos, legendás és elkötelezett a hagyományok mellett: a műszerfaltól kezdve a kockamintás huzatú üléseken át a rozsdamentes acélból készült pedálfejekig, a Golf GTI Performance belső tere kiváló minőségű, látványos megjelenésű, a GTI-re jellemző elemekből épül fel.

Lámpák Egy szempillantás alatt felvillanyoz.

A Golf GTI Performance lámpáin nincs semmi rejtegetnivaló; számos vonzó opció közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő megoldást. De bármelyiket is választja, elfelejtheti autója körül a sötétséget.

Kerekek Garantáltan megfordulnak utána az utcán.

Egy sportkocsi oldalprofiljának legfontosabb dizájneleme a kerekek kinézete. Az alapfelszereltségbe tartozó, illetve opcionálisan elérhető,könnyűfém keréktárcsák remekül hangsúlyozzák a Golf GTI Performance sportos természetét - még a látványos, vörös féknyergek is látszanak!

Infotainment

Annyit telefonálhat vezetés közben, amennyit szeretne - csak a kezeit közben tartsa a kormányon. A Golf két, kényelmesen használható, opcionális mobiltelefon előkészítést is kínál.

Infotainment Features

Rádió

Vissza az áttekintéshez

Ha arra vágyik, egyszerű rádióként is használhatja a rendszert.

Szeret vezetés közben úgy zenét hallgatni, hogy közben semmilyen fontos információról nem marad le, ráadásul mindezt első osztályú környezetben? Akkor a Golf rádióját imádni fogja.

Navigáció

Vissza az áttekintéshez

Hogy biztosan élmény legyen a vezetés.

A választható navigációs rendszerek innovatív funkciók garmadáját kínálja. Így nem csupán az eltévedést zárhatja ki, de a vezetés közbeni felhőtlen szórakozásról is gondoskodhat.

Car-Net Guide & Inform

Vissza az áttekintéshez

Mindig az úti cél felé, mindig jól értesülten.

A Car-Net Guide & Inform szolgáltatás az aktuális helyzetéhez közeli érdekes látnivalókról, az Önhöz legközelebbi parkolókról vagy épp benzinkutakról tájékoztatja. Friss közlekedési információkat kaphat, opcionálisan a dugók elkerülésére szolgáló javaslatokkal vagy akár internetes hírekkel.

Telefonhívások

Vissza az áttekintéshez

Megkönnyítjük a kommunikációt.

Annyit beszélhet vezetés közben, amennyit csak szeretne - csak mindkét kezét tartsa közben a kormányon. A Golf GTI Performance két kényelmesen használható, Opcionális mobiltelefon-előkészítést kínál.

Vezetői segédrendszerek

Golfjának intelligens vezetőisegédredszereinövelik a vezetés kényelmét, és segítségükkel nemcsak megoldhatja, de, akár el is kerülheti a veszélyes helyzeteket. Még, ha csak ritkán tudatosul is Önben, hogy ezen funkciók léteznek, megnyugtató érzés, hogy szükség esetén rendelkezésére állnak.

vezetoisegedrendszerek

ACC & Front Assist

Vissza az áttekintéshez

Hogy a zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Az adaptív távolságtartó automatika (ACC) funkció biztosítja nyugalmát az utakon. A gyalogosfelsimerés funkcióval ellátott városi vészfékezés funkciót is tartalmazó első segédradar térfigyelő rendszer az alapfeszereltség része.

Traffic Jam Assist és Emergency Assist

Vissza az áttekintéshez

Akkor is halad, ha beállt a forgalom.

A választható (forgalmi dugóban segédkező rendszer) Traffic Jam asszist az idegesítő araszolás során segít elkerülni az ilyenkor jellemző koccanásos baleseteket. A szintén opcionális (vészhelyzetben segítő rendszer) Emergency Assist észleli, ha a vezető nem ura a járműnek, és félautomatikus módon átveszi a jármű irányítását.

Dynamic Light Assist

Vissza az áttekintéshez

A szembejövő forgalom ellenére is tökéletesen bevilágítja az utat.

Nem lenne sokkal kényelmesebb, ha bármilyen helyzetben használhatná a távolsági fényszórót az éjjeli utakon? A választható Dynamic Light Assist funkcióval ez többé nem csak kívánság - és attól sem kell tartania, hogy a szembejövő autók vezetőit elvakítja fényszórójának fénye.

Holttérfigyelő

Vissza az áttekintéshez

Így segít Önnek a Golf sávváltás, illetve a parkolóhelyről történő kihajtás során.

A holttérfigyelő, autózás közben folyamatosan pásztázza a kocsi mögötti és melletti tereket, így sávváltás esetén időben figyelmeztetheti a vezetőt az esetleges veszélyekre. Mindemellett a rendszer segít a parkolóhelyről történő kiállásban is.

Park Assist

Vissza az áttekintéshez

Parkolni könnyen is lehet.

Még mindig saját maga parkolja le autóját? A választható Park Assist nem csupán parkolóhelyet talál, de az ilyenkor elkerülhetetlennek tűnő kormánytekergetést is megspórolhatja Önnek.

Hatékonyság

Az erő és sportosság kombinációjával a Golf GTI Performance a vezetés tiszta örömét kínálja. A strapabíró sportfelfüggesztés nagyobb kényelmet, optimális tapadást és jobb kormányozhatóságot biztosít.

Motor

A bivalyerős motor nem fogja hidegen hagyni.

A Golf GTI Performance motorja maximális teljesítményt kínál. 250 km/órás csúcssebességet érhet a lenyűgözően nagy, 180kW (245 lóerő) teljesítménnyel. A Golf GTI Performance mindössze 6,2 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/órás sebességre.

Differenciálzár

A még élvezetesebb kanyarokért.

A differenciálzár és az alapfelszereltség részét képező progresszív kormányzássegítő rendszernek köszönhetően a Golf GTI volánja mögött még nagyobb élvezet a kanyargós utakon történő vezetés. A jobb vezetési dinamikáért, nagyobb tapadásért és nagyobb fokú kormányozhatóságért.

 

További információ

Sportfutómű

Válassza a legsportosabb megoldást autója és az úttest közé.

A Golf GTI alapfelszereltségében szereplő erős futómű kiváló vezethetőségével igazi élmény, és különösen kényelmessé teszi a sportos vezetést.

 

További információ

GTI Performance

Még nagyobb motorerő, az irányítás az Ön kezében.

A Golf GTI Performance verziója kimondottan erőteljes és sportos - lélegzetelállító teljesítménnyel még élménydúsabb vezetés.

 

További információ

Kényelem

 

 

A Golf GTI Performance sportülései beépített kultuszfaktorral.

Kényelmes ülések

Ha Ön értékeli az apró részletekre is kiterjedő figyelmet, rá fog jönni, hogy szimplán az autóba történő beülés már önmagában is izgalmas élmény - ha az az autó egy Golf GTI Performance. Elég, ha eszébe jut a Golf GTI Performance, és rögtön az ülések legendás kockás huzata jelenik meg lelki szemei előtt. Nos, ezt a hagyományt a Golf GTI Performance is folytatja.

További információ

Mindig tökéletes hangzás.

DYNAUDIO Excite

Jobb hangzású zene a kocsiban, mint otthon? Az opcionális DYNAUDIO Excite hangrendszer kimondottan az autók belső terében történő használatra tervezett megoldás, amely még a legkényesebb fülű zenerajongók elvárásait is bőven túlszárnyaló hangminőséget varázsol a kocsiba. 

További információ

Vienna bőrhuzatok

Csempéssze autójába egy társalgó hangulatát.

Varázsolja kocsiját saját személyes komfortzónájává: a kényelmes vezetőülést és első utasülést is magába foglaló, csúcsminőségű, puha Vienna bőrhuzatú berendezés első osztályú hangulatot kölcsönöz a Golf GTI Performance belső terének.

További információ

Pontosan azokat az információkat látja, amelyekre kíváncsi.

Active Info Display

Az analóg kilométerórák ideje lejárt. Igény esetén a hagyományos megoldást nagy felbontású kijelzőre cserélheti. Az innovatív Active Info Display eszközsor járműve aktuális sebessége és üzemanyagszintje mellett rengeteg egyéb hasznos információval látja el. 

További információ

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata