Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Az új Golf GTI Doppingolt versenyparipák.

Doppingolt versenyparipák.

Sportos, tüzes, egyedi - a Golf GTI. Készen áll ennyi erőre? A vezetés tiszta öröme.

Galéria

Ismerje meg az új Golf GTI legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Ismerje meg az új Golf GTI legfontosabb jellemzőit különböző nézőpontokból!

Felszereltség és kialakítás Az új Golf GTI megérdemli a nevét – és nyilvánvaló, hogy nem a szerénység az erős oldala. Pont ellenkezőleg: ez a modell nem is lehetne büszkébb arra, amit tud!

Belső tér

Fedezze fel az elegáns versenyhangulatot.

Sportos, legendás és elkötelezett a hagyományok mellett: a műszerfaltól kezdve a kockamintás huzatú üléseken át a rozsdamentes acélból készült pedálfejekig, a Golf GTI belső tere kiváló minőségű, látványos megjelenésű, a GTI-re jellemző elemekből épül fel.

Külső

Egy legendás külső élménye.

Az új Golf GTI megérdemli a nevét - és nyilvánvaló, hogy nem a szerénység az erős oldala. Pont ellenkezőleg: ez a modell nem is lehetne büszkébb arra, amit tud!

Lámpák

Az új Golf GTI lámpái első pillantásra felvillanyozzák.

Az új Golf GTI lámpáin nincs semmi rejtegetnivaló; számos vonzó opció közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő megoldást. De bármelyiket is választja, elfelejtheti autója körül a sötétséget.

Kerekek

Garantáltan megfordulnak utána az utcán.

Egy sportkocsi oldalprofiljának legfontosabb dizájneleme a kerekek kinézete. Az alapfelszereltségbe tartozó, illetve opcionálisan elérhető,könnyűfém keréktárcsák remekül hangsúlyozzák a Golf GTI sportos természetét - még a látványos, vörös féknyergek is látszanak!

Infotainment

Telefonhívások

Megkönnyítjük a kommunikációt.

Annyit beszélhet vezetés közben, amennyit csak szeretne - csak mindkét kezét tartsa közben a kormányon. Az új Golf GTI két kényelmesen használható, Opcionális mobiltelefon-előkészítést kínál.

Rádió

Ha arra vágyik, egyszerű rádióként is használhatja a rendszert.

Ön dönti el, mit hallgat az új Golf GTI autójában. A Composition Media rádió intuitív vezérlést és számos különféle csatlakoztatási lehetőséget kínál.

Navigáció

Hogy biztosan élmény legyen a vezetés.

Mindkét választható navigációs rendszer innovatív funkciók garmadát kínálja, így kizárt, hogy hiányérzete maradjon. Segítségükkel nem csupán az eltévedést zárhatja ki, de vezetés közbeni szórakozásáról is gondoskodhat.

Car-Net Guide & Inform

Mindig az úti cél felé, mindig tájékozottan.

A Car-Net Guide & Inform szolgáltatás az aktuális helyzetéhez közeli érdekes látnivalókról, az Önhöz legközelebbi parkolókról vagy épp benzinkutakról tájékoztatja. Friss közlekedési információkat kaphat, opcionálisan a dugók elkerülésére szolgáló javaslatokkal vagy akár internetes hírekkel.

Hatékonyság Az erő és sportosság kombinációjával a Golf GTI a vezetés tiszta örömét kínálja. A strapabíró sportfelfüggesztés nagyobb kényelmet, optimális tapadást és jobb kormányozhatóságot biztosít.

Differenciálzár

A még élvezetesebb kanyarokért.

A differenciálzár és az alapfelszereltség részét képező progresszív kormányzássegítő rendszernek köszönhetően a Golf GTI volánja mögött még nagyobb élvezet a kanyargós utakon történő vezetés. A jobb vezetési dinamikáért, nagyobb tapadásért és nagyobb fokú kormányozhatóságért.

Sportfutómű

Válassza a legsportosabb megoldást autója és az úttest közé.

A Golf GTI alapfelszereltségében szereplő erős futómű kiváló vezethetőségével igazi élmény, és különösen kényelmessé teszi a sportos vezetést.

Vezetői segédrendszerek Golf GTI autójának intelligens vezetéssegítő rendszerei növelik a vezetés kényelmét, és segítségükkel a lehető legjobban oldhatja meg, sőt, akár el is kerülheti a veszélyes helyzeteket. Ha csak ritkán tudatosul is Önben, hogy ezen funkciók léteznek, megnyugtató érzés, hogy szükség esetén rendelkezésére állnak.

Front Assist és ACC

Hogy a zsúfolt városi utakon se veszítse el nyugalmát.

Az adaptív távolságtartó automatika (ACC) funkció biztosítja nyugalmát az utakon. A gyalogosfelsimerés funkcióval ellátott városi vészfékezés funkciót is tartalmazó első segédradar térfigyelő rendszer az alapfeszereltség része.

Park Assist

Parkolni könnyen is lehet.

Még mindig saját maga parkolja le autóját? A választható Park Assist nem csupán parkolóhelyet talál, de az ilyenkor elkerülhetetlennek tűnő kormánytekergetést is megspórolhatja Önnek.

Traffic Jam Assist és Emergency Assist

Akkor is halad, ha beállt a forgalom.

A választható (forgalmi dugóban segédkező rendszer) Traffic Jam asszist az idegesítő araszolás során segít elkerülni az ilyenkor jellemző koccanásos baleseteket. A szintén opcionális (vészhelyzetben segítő rendszer) Emergency Assist észleli, ha a vezető nem ura a járműnek, és félautomatikus módon átveszi a jármű irányítását.

Dynamic Light Assist

A szembejövő forgalom ellenére is tökéletesen bevilágítja az utat.

Nem lenne sokkal kényelmesebb, ha bármilyen helyzetben használhatná a távolsági fényszórót az éjjeli utakon? A választható Dynamic Light Assist funkcióval ez többé nem csak kívánság - és attól sem kell tartania, hogy a szembejövő autók vezetőit elvakítja fényszórójának fénye.

Holttérfigyelő

Így segít Önnek a Golf sávváltás, illetve a parkolóhelyről történő kihajtás során.

Az opcionális holttérfigyelő a jármű mögötti forgalomra figyelő rendszerével - a rendszer korlátain belül - vezetés közben figyelmeztet a jármű holtterében (vagyis a vezető által be nem látható területen) található járművekre. A holttérfigyelő a jármű melletti és mögötti területeket figyeli parkolóhelyről történő kitolatáskor.

Kényelem

Active Info Display

Pontosan azokat az információkat látja, amelyekre kíváncsi.

Az analóg kilométerórák ideje lejárt. Igény esetén a hagyományos megoldást nagy felbontású kijelzőre cserélheti. Az innovatív Active Info Display eszközsor járműve aktuális sebessége és üzemanyagszintje mellett rengeteg egyéb hasznos információval látja el.

Kényelmes ülések

A Golf GTI sportülései beépített kultuszfaktorral.

Ha Ön értékeli az apró részletekre is kiterjedő figyelmet, rá fog jönni, hogy szimplán az autóba történő beülés már önmagában is izgalmas élmény - ha az az autó egy Golf GTI. Elég, ha eszébe jut a Golf GTI, és rögtön az ülések legendás kockás huzata jelenik meg lelki szemei előtt. Nos, ezt a hagyományt az új Golf GTI is folytatja.

DYNAUDIO Excite

Mindig tökéletes hangzás.

Jobb hangzású zene a kocsiban, mint otthon? Az opcionális DYNAUDIO Excite hangrendszer kimondottan az autók belső terében történő használatra tervezett megoldás, amely még a legkényesebb fülű zenerajongók elvárásait is bőven túlszárnyaló hangminőséget varázsol a kocsiba.

Vienna bőrhuzatok

Csempéssze autójába egy társalgó hangulatát.

Varázsolja kocsiját saját személyes komfortzónájává: a kényelmes vezetőülést és első utasülést is magába foglaló, csúcsminőségű, puha Vienna bőrhuzatú berendezés első osztályú hangulatot kölcsönöz a Golf GTI belső terének.

Tartozékok Ízelítő kínálatunkból

Volkswagen Eredeti zárható alaptartó

Eloxált alumíniumból készült, T-nút profilos, zárható alaptartó.

Volkswagen Eredeti gumiszőnyeg garnitúrák

Volkswagen Eredeti hűtő- és melegentartó láda

Tárolózsebes textilburkolatú, "A" energiaosztályú, hordozható hűtő- és melegentartó láda akkumulátorvédelemmel.

További lehetőségek