Rádió és navigáció

 

Indulhat a kívánságműsor? Mai adásunkban két rádió és két navigációs rendszer közül választhat - mindegyik opció bővelkedik a praktikus megoldásokban!

Az alapfelszereltségben szereplő, érintésvezérelt, színes, 16,5 cm (6,5 hüvelyk) képátlójú kijelzővel felszerelt Composition Colour rádió az mp3 és WMA fájlformátumú zenefájlokat is lejátssza. Képes az SD-kártyák olvasására, FM rádióadások vételére, és nyolc csúcsminőségű hangszóró tartozik hozzá.
 
A választható Composition Media rádióhoz nyolc hangszóró tartozik. A fent említett összes funkción és csatlakoztatási opción felül, USB-portot és Bluetooth-csatlakozási lehetőséget is kínál a mobiltelefonok csatlakoztatására. A 20,3 cm (8 hüvelyk) képátlójú, színes érintőkijelzőnek köszönhetően, kimondottan könnyen kezelhető.

Az opcionális Discover Media navigációs rendszer 20,3 cm (8 hüvelyk) képátlójú, színes kijelzőt kapott. A rendszer emellett nyolc hangszóróval, FM rádióval, mp3, AAC és WMA formátumú zenefájlok lejátszására is képes CD-meghajtóval, két SD-kártyanyílással, USB-porttal, valamint a mobiltelefonok számára Bluetooth-csatlakoztathatósággal rendelkezik.

Akiknek pedig még ez sem elég, azoknak az opcionális Discover Pro navigációs rendszer, innovatív gesztusvezérléssel teszi még kényelmesebbé a rendszer használatát. Ennek köszönhetően egyetlen kézmozdulattal válthat rádiócsatornát, valamint módosíthatja az autó egyes beállításait (pl. a kijelző fényerejét). Ez az opció 23,4 cm (9,2 hüvelyk) képátlójú, kristálytiszta 3D térképek megjelenítésére képes kijelzővel rendelkezik. A rendszer emellett nyolc hangszóróval, FM rádióval, mp3, AAC és WMA formátumú zenefájlok lejátszására is képes DVD-meghajtóval, két SD-kártyanyílással, USB-porttal, valamint a mobiltelefonok számára Bluetooth-csatlakoztathatósággal van felszerelve.

Mindkét rendszerhez többantennás jelvevőrendszer tartozik, amely még gyenge jelerősség esetén is kiváló vételt biztosít.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés