Az eltévedés kizárt, a szórakozás garantált.

Rádió

Indulhat a kívánságműsor? Mai adásunkban két rádió és két navigációs rendszer közül választhat - mindegyik opció bővelkedik a praktikus megoldásokban!

Az alapfelszereltségben szereplő, érintésvezérelt, színes, 16,5 cm (6,5 hüvelyk) képátlójú kijelzővel felszerelt Composition Colour rádió az mp3 és WMA fájlformátumú zenefájlokat is lejátssza. Képes az SD-kártyák olvasására, FM rádióadások vételére, és nyolc csúcsminőségű hangszóró tartozik hozzá.

A választható Composition Media rádióhoz nyolc hangszóró tartozik. A fent említett összes funkción és csatlakoztatási opción felül, USB-portot és Bluetooth-csatlakozási lehetőséget is kínál a mobiltelefonok csatlakoztatására. A 20,3 cm (8 hüvelyk) képátlójú, színes érintőkijelzőnek köszönhetően, kimondottan könnyen kezelhető.

Az opcionális Discover Media navigációs rendszer 20,3 cm (8 hüvelyk) képátlójú, színes kijelzőt kapott. A rendszer emellett nyolc hangszóróval, FM rádióval, mp3, AAC és WMA formátumú zenefájlok lejátszására is képes CD-meghajtóval, két SD-kártyanyílással, USB-porttal, valamint a mobiltelefonok számára Bluetooth-csatlakoztathatósággal rendelkezik.

Akiknek pedig még ez sem elég, azoknak az opcionális Discover Pro navigációs rendszer, innovatív gesztusvezérléssel teszi még kényelmesebbé a rendszer használatát. Ennek köszönhetően egyetlen kézmozdulattal válthat rádiócsatornát, valamint módosíthatja az autó egyes beállításait (pl. a kijelző fényerejét). Ez az opció 23,4 cm (9,2 hüvelyk) képátlójú, kristálytiszta 3D térképek megjelenítésére képes kijelzővel rendelkezik. A rendszer emellett nyolc hangszóróval, FM rádióval, mp3, AAC és WMA formátumú zenefájlok lejátszására is képes DVD-meghajtóval, két SD-kártyanyílással, USB-porttal, valamint a mobiltelefonok számára Bluetooth-csatlakoztathatósággal van felszerelve.

Mindkét rendszerhez többantennás jelvevőrendszer tartozik, amely még gyenge jelerősség esetén is kiváló vételt biztosít.

Bezárás
Menü
Zárja be a menüt
Bezárás

Tengernyi hely és annál is több alkalmazás Golf Variant

 

Hoppá!
Úgy tűnik, hogy böngészője nem naprakész. Talán webhelyünk nem működik optimálisan. A legtöbb böngésző (de az MS Internet Explorer 11 vagy annál régebbi nem) továbbra is jól működik.

Javasoljuk, hogy frissítse a böngészőt!
A legújabb verzió biztosítja a jó élményt bárhol az interneten.

Köszönjük látogatását és jó szórakozást,
Az Ön Volkswagen csapata