Lámpák

 

A modell opcionális LED fényszórókkal, LED nappali fénnyel és LED ködlámpával is kapható - a különbség pedig szó szerint jól látható. Ezen világítási megoldások nem csupán gazdaságosabbak a hagyományos halogénizzóknál, de több fényt, hosszabb élettartamot, valamint a természetes nappali fényhez sokkal inkább hasonló fényárnyalatot biztosítanak.

A halogén főfényszóró, a nappali LED fényszóró, és a ködfényszóró (kanyarodási fénnyel) a Highline felszereltség esetén, az alapfelszereltség részét képezik. A modell felszereltségei közt megtalálható az automatikus fényszóró magasságállítási funkció, ami az úttest megvilágítását az aktuális időjárási és fényviszonyoknak megfelelően állítja be. A tökéletes fényviszonyokról pedig a vízállásjelzőfénnyel ellátott fényszórómosó rendszer gondoskodik.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés