Külső

 

A Golf Variant halogén fényszórói mellett helyet kapó LED nappali fény és indexlámpák szinte vonzzák a tekintetet, akárcsak az autóval megegyező színűre festett lökhárítók. A modell egyik leglátványosabb elemei közé tartozik a hűtőrács és a légbeszívó nyílás rácsa.

Az autó hátsó része sem tartogat kevesebb látványosságot: elég megemlíteni a csomagtartó légterelővel felszerelt ajtót, az osztott LED hátsó lámpáknak helyet adó, kétszekciós lökhárítóburkolatot, az integrált hátsó lámpákat, vagy a szemcsés, fekete festésű diffúzort. A nagyobb méretű tárgyak szállítására szolgáló tetősín az alapfelszereltség részeként fekete színben, míg extraként polírozottan érhető el.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés