Csomagtartó

 

Szörfös kiruccanás a tengerpartra? Szokásos heti bevásárlókörút? Bármit is szeretne szállítani, a Golf Variant elegendő teret biztosít hozzá. A különösen alacsonyan nyíló csomagtér-ajtónak, illetve a csomagtér állítható mélységű aljzatának köszönhetően, a nehezebb szállítani valókat is könnyedén bepakolhatja.

Ha pedig extra helyre lenne szüksége, a csomagtartó válaszfalát könnyedén eltávolíthatja, amit aztán a csomagtérben kialakított rekeszben tárolhat. A hátsó ülések aszimmetrikusan tagolt háttámlái pedig külön-külön is visszahajthatók, ha további extra raktérre lenne szükség.

Bezárás
Fontos tájékoztatás
Új személygépjárművek esetén 2018. szeptember 1-jétől bizonyos motor-váltó variációk ideiglenesen nem érhetőek el, az új járművek típusjóváhagyásában az üzemanyag-fogyasztás és a szén-dioxid-kibocsátás mérésére szolgáló vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) általános bevezetése következtében. A rendelhetőségről a "Konfigurátor" menüpontban, illetve márkakereskedéseinkben, míg a készleten lévő gépkocsikról az "Azonnal elvihető" menüpontban, illetve szintén márkakereskedéseinkben tájékozódhat.
Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés